Netflix
StoryEditor

Miláčik žien bude opäť napínať svaly. Henry Cavill si zahrá vo filme od režiséra Johna Wicka

Miroslav Kamody24.05.2021., 12:00h
Henry Cavill je posledné roky na roztrhanie. Herec zbiera jednu úlohu za druhou a nič nenasvedčuje tomu, že by sa v budúcnosti malo niečo zmeniť.
Lajkuj Brainee.sk na

Superman, Sherlock Holmes a v neposlednom rade nekompromisný Geralt z Rivie. Henry Cavill naozaj vie, ako si vybrať postavy. V priebehu rokov sa z neho stal miláčik žien a zároveň hrdina pre mnohých mužov. 38-ročný herec by sa mal podľa najnovších informácií objaviť v reboote slávneho filmu Highlander.

Ten mal premiéru v roku 1986 a zahrali si v ňom herci ako Christopher Lambert či Sean Connery. Príbeh sa sústredí na Connora MacLeoda, ktorý sa narodil v 16. storočí v Škótsku a je nesmrteľný. Zomrieť môže jedine rukou iného nesmrteľného.

Henry Cavill vo filme Krycie meno U.N.C.L.E. (The Man from U.N.C.L.E.) Henry Cavill vo filme Krycie meno U.N.C.L.E. (The Man from U.N.C.L.E.)

​On a ďalší si takto naprieč storočiami razia cestu vzájomnými súbojmi, pretože na konci ich cesty môže zostať iba jeden. Na reboote sa už aktívne pracuje, pričom na režisérsku stoličku by sa mal posadiť Chad Stahelski. Ten sa postaral aj o skvelého Johna Wicka. 

Dátum premiéry je momentálne ešte vo hviezdach, nakrúcanie sa totiž bude musieť prispôsobiť nabitému Cavillovmu rozvrhu. Ten pracuje na Zaklínačovi a okrem toho je potvrdený aj jeho návrat v úlohe Sherlocka Holmesa do pokračovania netflixového hitu Enola Holmes. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 08:59