netflixFacebook/Giselle Trindade
StoryEditor

Tiger King 2 či akčná komédia s Gal Gadot. Naše tipy, čo pozerať na Netflixe v novembri

kov24.10.2021., 09:00h
Streamovací gigant v novembri prinesie bohatú nádielku seriálov a filmov. My sme ti vybrali tie najlepšie.
Lajkuj Brainee.sk na

Tiger King 2

Ak by sme mali vybrať jeden seriál, ktorý sa nám spája s počiatkom pandémie covid-19, bol by to práve Tiger King. Dokumentárny seriál, ktorý minulý rok pobláznil celý svet bol bizarným pohľadom na excentrického a podivného chovateľa divokých zvierat menom Joe Exotic a jeho partiu.

Pokračovanie bude mať premiéru 17. novembra. Zatiaľ nie je úplne jasné, o čom bude druhá séria, avšak trailer ponúka pohľad na Joea vo väzení. Takže pravdepodobne aj na tieto udalosti sa bude pokračovanie zameriavať.

Big Mouth

Piata séria obľúbeného animovaného seriálu o dospievaní vychádza 5. novembra. Za zábavným seriálom stoja tvorcovia Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin a Jennifer Flackett. Vtipný a nekorektný humor tu občas strieda aj nejaké to múdro, ktoré ocenia nielen teenageri. 

Takýto pohľad na pubertu, by si si určite nemal nechať ujsť.

Cowboy Bebop

Hraná seriálová adaptácia kultovej japonskej anime série by mala byť udalosťou. Prvá séria bude mať desať častí a hovorí o skupine lovcov odmien, ktorá prenasleduje zločincov v celej slnečnej sústave. V hlavných úlohách sa predstavia John Cho, Daniella Pineda a ďalší. Premiéra akčného sci-fi je naplánovaná na 19. novembra. 

Narcos: Mexiko

Tretia séria dramatického seriálu zobrazujúceho obchod s drogami v Mexiku sa odohráva v 90. rokoch minulého storočia. Dej skúma prebiehajúcu vojnu medzi rôznymi frakciami drogových kartelov. Séria vychádza 5. novembra.

Red Notice

Akčná komédia s hviezdnym hereckým obsadením sa zmeriava na odvážnu lúpež, pri ktorej sa stretne najlepší expert FBI (Dwayne Johnson) s dvomi znepriatelenými kriminálnikmi (Gal Gadot a Ryan Reynolds) . Tu pôjde do tuhého. Premiéra filmu by mala byť 11. novembra.

 

Tešíš sa?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:45