Red Face sa dostal do popredia cez ”Booty slap”.Instagram/redface.cz/
StoryEditor

Pleskni ju po zadku! Red Face sa na jeseň zopakuje, niektorí fanúšikovia z divnej a ponižujúcej súťaže šalejú

Antiyoutuber13.07.2023., 11:00h

Organizátori Red Face počas júnového galavečera do programu vsunuli aj súťaž v plieskaní po zadku. Zúčastňujú sa jej najmä, ako inak, OnlyFans tvorkyne.

Lajkuj Brainee.sk na

Ďalší Red Face sa uskutoční už túto jeseň a práve skrz „booty slap“ sa snažia nalákať čo najviac divákov. Samotný galavečer totiž nemal takú sledovanosť ako očakávali. Výmysel organizátorov, ktorý zvýšil sledovanosť, sa rýchlo dostal do celého sveta. Video so „zápasom“ OnlyFans modeliek zdieľal aj instagramový profil FightingLab, ktorý má aktuálne 796 tisíc sledovateľov. Narastajúci počet zhliadnutí tohto videa pomáha zvyšovať sledovanosť organizácie, ktorej na konte pribudlo zhruba 10 tisíc followerov. K dnešnému dňu má Red Face 35,9 tisíc sledovateľov.

image

Musela si vybrať medzi bohom a OnlyFans. Členovia komunity ňou najprv opovrhovali, teraz si od nej pýtajú pikantné fotky

Nie všetci z toho padli na zadok

Niektorí fanúšikovia tento výstrelok pokladali za jediný svetlý bod večera a iným to prišlo trápne. Aj dlho po tom ako zvíťazila Kafuu si mnohí diváci pod príspevkom na instagramovom profile Red Face lámali hlavu nad tým „Ako sa toto do zadku bodovalo?“

Ďalším podujatím, ktoré by sa malo konať 9. septembra 2023, by organizátori chceli napraviť svoju reputáciu a spraviť z galavečerov s profesionálnymi MMA zápasníkmi a známymi influencermi prvotriednu show.

Tak ako tomu bolo v júny aj na jeseň medzi účastníkmi vystúpi aj boxerský víťaz nad Tomášom Chlupom Robert Rosenberg. Organizátori však nechcú prezradiť či bude len rozhodcom pri fackovaní zadkov alebo sa aj on sám postaví do ringu.

Okrem toho, že hľadisko nebolo vypredané, vznikli aj problémy s účastníkmi. Jiří „MaxGreen“ Janouch, ktorý mál zápasiť s Patrikom „Kolesom“ Pešavou sa na galavečer vôbec nedostavil. Na poslednú chvíľu Janoucha v ringu nahradil Jakub „Freescoot“ Smrek, ktorý sa musel zmieriť s prehrou. Mimo toho Red Face ponúkla iba klasické zápasy, ktoré divákov obzvlášť nenadchli. Organizátori chceli priniesť niečo nové v podobe zápasov dvaja na dvoch, no s rovnakým nápadom prišla aj ich konkurencia Clash of the Stars (česko-slovenská organizácia prezentujúca zápasy influencerov), založená v roku 2021. Dúfajú preto, že druhý ročník prinesie galavečeru Red Face plné hľadisko a jedinečné bojové zážitky.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 23:34