TetovanieLucas Lenzi/Unsplash
StoryEditor

Milujem tučných chlapcov či prasacia princezná. Pozri si najvtipnejšie „faily“ tetovaní v čínštine či japončine

Nikola Michalkova04.06.2023., 11:30h

Určite si sa aj ty stretol s niekým, kto si dal vytetovať niečo v čínštine. Sú však prípady, kedy sa úmysel nezhoduje s realitou.

Lajkuj Brainee.sk na

Na Reddite sa objavila otázka pre čínsky a japonsky hovoriacich ľudí: „Čo je najhlúpejšia vec, ktorú ste videli vytetovanú na niekom?“ My ti prinášame tie najvtipnejšie odpovede používateľov, ktoré ťa zaručene pobavia. 

Motivácie nie je nikdy dosť

Nie je nič horšie, keď pri výbere tetovanie v inom jazyku použijeme Google prekladač. Prípadne sa niektorí môžu nechať uniesť len tým, že znaky vyzerajú dobre a nad významom sa nezamýšľajú. Nech je to ako chce, niektoré prípady skutočne pobavia. „Môj kamarát má vytetované ‚negramotný cudzinec’ v tradičných čínskych znakoch, je to super,“ píše používateľ Redditu. Informácie priniesol portál Yahoo. 

image

Tatérka Kika: Rodičia neznášajú tetovania, ktoré sú tvojou súčasťou, hovorila mi vo svojom štúdiu, kým ma tetovala

Sú, samozrejme, aj prípady, kedy si ľudia chcú vytetovať slovo s motivačnou hodnotou v inom jazyku, ale nie vždy to vyjde podľa predstáv. „Viem čítať čínsky a stretol som chlapíka, ktorý si chcel dať vytetovať nápis ‚Hope‘. Myslím, že si to vyhľadal v slovníku a vytetovali mu prvé dva znaky za slovom ‚nádej‘, ktoré znamenajú ‚podstatné meno‘,“ píše ďalší. 

A prípady, kedy si človek chce vytetovať svoje vlastné meno, len v inom jazyku, prípadne v znakoch, tiež nezaostávajú. „Drobné kurča. Môj priateľ si myslel, že je to jeho meno,“ píše používateľ. 

Ani vyznanie lásky nie sú za vodou

Bizarné prípady, kedy sa z úmyslu nestane realita, sa stalo aj mužovi, ktorý si chcel dať vytetovať: „Milujem svojho vnuka“, ale napokon skončil s tetovaním, ktoré hlásalo: „Milujem tučných chlapcov.“

„Raz som videla 40-ročného muža s čínskymi znakmi, ktoré sa prekladali ako ‚Som roztomilá malá princezná‘ po celej dĺžke jeho predlaktia. Smiala som sa celý deň,“ napísala používateľka. 

S princeznami ešte chvíľu zostaneme, pretože niekto napísal: „Na vysokej škole, môj priateľ mal spolužiačku, ktorej sa opýtal na jej tetovanie. Pôvodne to malo znamenať ‚Vysoká princezná‘, ale v skutočnosti to znamenalo ‚Prasacia princezná‘.“

image

Tetovanie

Lucas Lenzi/Unsplash

Motivačné tetovania sú stále jedným z najčastejších. Či už to pre niektorých znamená niečo osobné alebo ich to motivuje, je to niečo, čo môžeme vidieť často. Ale nie vždy to vyjde tak, ako plánujeme, čo dokazuje aj prípad muža, ktorého používateľ stretol na letisku. Na ramene mal vytetované čínske znaky a na otázku, čo tetovanie znamená, odpovedal: „Znamená to silnú vôľu.“ Používateľ napísal, že nemal odvahu povedať mu, že znaky v skutočnosti znamenali „psie h*vno.“

Niekto si dokonca aj svoje preferencie v jedálničku chcel zvečniť na koži. „Chcel som tetovanie v čínštine, ktoré by hovorilo, že som vegetarián. Namiesto toho som dostala tetovanie, ktoré hovorilo, že som robený zo zeleniny.“

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 19:23