Američanka zahodila dlhoročný vzťah s Eiffelovkou. Vykašlala sa na ňu kvôli plotu.Youtube, Unsplash/brainee X Canva/
StoryEditor

Žena bola 15 rokov vo vzťahu s Eiffelovou vežou, ten však skončil. Čo stálo za ich rozchodom a akú rolu v tom mal plot?

mor24.05.2023., 15:30h

Neboj, redakcia si nefičí na drogách po záruke. Keď už sme ťa sem ale nalákali nadpisom, môžeš sa aspoň zoznámiť s objektofíliou, ktorú spomenutá Američanka klasifikuje ako označenie pre človeka, ktorý je buď romanticky, alebo sexuálne priťahovaný k neživým predmetom.

Lajkuj Brainee.sk na

Američanka Erika LaBrie v roku 2007 prišla na to, že ju priťahujú neživé predmety. V rovnakom období sa odohrala aj jej svadba, počas ktorej sa „vydala“ za Eiffelovu vežu. Udalosť sa stala celosvetovo známou a plnila titulky viacerých médií. Tie ju opisovali ako slávnostnú ceremóniu, ktorá sa konala v Paríži, uvádza sa na webe magazínu News 18.

image

Profesionálna domina: Úchylku má každý jeden z nás, BDSM sa nikto nemusí báť

Erika má už teraz cez 50 rokov, čo sa odrazilo aj na jej vzťahu s vežou, ktorá sa stala symbolom Paríža. Na staré kolená začal ich vzťah škrípať - a dôvodom nebol nedostatok oleja v jednotlivých pántoch kolosa.  

Netreba za tým hľadať žiadne mimo manželské pomery (minimálne nie zo strany Eiffelovky), dôvod je o niečo jednoduchší. Ženu s objektofíliou jej vzťah s ikonickou vežou jednoducho prestal baviť.

Eiffelovka sa k tomu nemá šancu vyjadriť, ale so svojím výhľadom na celé mesto, by sa jej asi veľmi nepáčilo, že oveľa pravdepodobnejším dôvodom, prečo sa ich vzťah rozpadol, je, že Erika začala hádzať očkom po istom plote v okolí. A keďže sa s ním chcela lepšie zoznámiť, neváhala zahodiť ani jej niekoľko rokov trvajúci vzťah. 

image

Zo superstar komodita: Fanúšik predáva dažďovú vodu, ktorá napršala počas koncertu Taylor Swift

Erika samu seba charakterizuje tiež ako sexuálny objekt - je to fráza, ktorú používajú ľudia s objektofíliou, keď sú vo vzťahu s nejakým predmetom.

Aby sme však túto netypickú Američanku nesploštili len na jej „fíliu”, je fajn dodať, že okrem svojej nezvyčajnej úchylky má aj zaujímavé hobby. Je súťažnou lukostrelkyňou. Svet si ale aj napriek tomu najväčšmi získala práve láskou k objektom. 

Naposledy ľudí zaujalo virálne video na TikToku, v ktorom obkročmo sedela na červenom plote, hladila ho a obnažovala svoje city k jeho symetrickej štruktúre. 

image

Tvorca Euphorie natočil seriál s The Weekndom a dcérou Johnnyho Deppa. Kritici ho totálne roztrhali v zuboch

„Ploty sú pre mňa takpovediac nebezpečné predmety, pretože sú také dokonalé, pokiaľ ide o ich geometriu,“ hovorí LaBrie. „Tento plot ma určite fyzicky priťahuje a chcela by som ho bližšie spoznať,“ dodáva.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:12