Zasahujúci policajti v Nemecku boli vyradení zo služby po tom, čo vdýchli heroínový prach.Youtube/the Dallas Morning News/
StoryEditor

Zlodej hodil do policajtov heroín. Štyria muži sa zdrogovali, nevládali ďalej pracovať

iDnes.cz06.12.2022., 10:00h

Scéna z filmu? Nie. Táto bizarná situácia sa skutočne udiala.

Lajkuj Brainee.sk na

Štvoricu nemeckých policajtov vyradil v sobotu večer zo služby zlodej, ktorý im pri potýčke hodil do tváre heroín. Keďže následne všetkým strážcom zákona vyšiel pozitívny test na drogy, nemohli pokračovať ďalej v službe. O prípade informovala polícia v západonemeckom Essene, píše sa na webe iDnes.cz.

Policajti 48-ročného Chorváta zadržali kvôli krádeži v obchode pre kutilov. Našli u neho navyše množstvo peňazí, niekoľko nožov a drogy, a to vrátane heroínu a kokaínu. Muž však v jednej chvíli vrecká a nádoby s drogami zobral a začal s nimi utekať na toalety, pravdepodobne, aby ich spláchol a zbavil sa dôkazov.

image

Roztápajúci sa permafrost vyháňa domorodých obyvateľov z Aljašky. Život na dedinách je takmer nemožný

Dvaja policajti mu v tom chceli zabrániť, a tak ho zvalili na zem. Muž sa im však vehementne bránil a do tváre im hodil vrecko s heroínom. Pretože bol roztrhnutý, dostal sa heroínový prach do dýchacích ciest oboch policajtov. Omamné látky sa nedobrovoľne nadýchali aj ďalší dvaja policajti, ktorí sa ponáhľali na pomoc.

Všetci štyria strážcovia zákona sa potom podrobili testu na drogy s pozitívnym výsledkom. Niektorí sa navyše sťažovali na zdravotné problémy. Chorvát skončil vo väzbe a čelí niekoľkým obvineniam.

 

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 23:04