Európu vraj čaká katastrofa z vesmíruBrainee X Canva/
StoryEditor

Cestovateľ v čase tvrdí, že prišiel z roku 2236. Varuje pred meteoritom, ktorý môže zasiahnuť Európu

kam27.05.2023., 08:00h

Prišiel z budúcnosti a komunikuje cez TikTok. Ak ťa to neodradí, má pre teba bizarné varovania o katastrofách, ktoré tento rok čakajú našu planétu.

Lajkuj Brainee.sk na

Na internete sa to v poslednom čase doslova hemží ľuďmi, ktorí tvrdia, že sú cestovateľmi v čase. Ten najnovší tvrdí, že k nám prišiel z roku 2236 s varovaním, že koncom roka zasiahne Európu smrtiaci meteorický roj s názvom „Drakonidy“, píše portál LadBible. Pokiaľ tieto vyjadrenia sleduješ pravidelne, je ti jasné, že si z nich netreba robiť ťažkú hlavu. Svoje posolstvo však cestovateľ načasoval dokonale. Momentálne totiž okolo Zeme prelietava množstvo asteroidov.

image

Bývala pornohiezda napadla muža kvôli obťažovaniu. Jej minulosť ju neustále prenasleduje

TikTok je cesta aj o dvesto rokov?

Anonymný cestovateľ v čase, ktorý považuje TikTok za najlepšie médium na zdieľanie varovaní o deštrukcii kontinentu, je skalopevne presvedčený o svojej pravde. „Mnoho ľudí mi stále neverí. Som skutočným cestovateľom v čase z roku 2236 a prišiel som do tohto dátumu a času, aby som vás upozornil na nadchádzajúce udalosti v tomto roku.“

Muž vystupujúci pod menom Stak hovorí, že 7. júla nadviažeme prvý mimozemský kontakt s kozmickým druhom nazývaným ‘Azarx‘. Ten má pristať 7. júla na južnej strane Aljašky. Ak sa ti z toho ešte nezačala prehrievať hlava, cestovateľ ďalej tvrdí, že 13. augusta TikTok zmaže viac ako 36,7 milióna účtov kvôli ich silnému presvedčeniu proti sociálnym médiám.

image

Meteorit

Unsplash/tasos Mansour/

Deštrukcia Európy

Aby toho nebolo málo, „12. októbra smrteľný meteor s názvom ‘Drakonidy‘ zasiahne Európu a spôsobí veľa obetí.“ Niekto možno premýšľa nad tým, čo z toho sa stane, no ľudia v komentároch sú presvedčení, že cestovateľ v čase je úplne mimo. TikTokerovi pripomínajú, že mnohé z jeho predchádzajúcich tvrdení sa ešte nevyplnili.

„Maže videá s dátumami, ktoré už uplynuli a nič sa nestalo,“ napísal jeden z používateľov. Na druhej strane, niektorí ho chvália za to, že aj s takým prízemným obsahom dokázal vybudovať masívnu komunitu sledovateľov. Či už týmto tvrdeniam veríš, alebo nie, jedno je isté - ak sa aj blíži apokalypsa Európy, máš čas minimálne do októbra.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/veda/ako-na-to, menuAlias = ako-na-to, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 09:50