Samsung
StoryEditor

Nová séria Samsung Galaxy S23 je tu! Ohúri ťa špičkovými vlastnosťami a najpokročilejšími fotoaparátmi

PR článok01.02.2023., 19:35h

Nadšenci smartfónov Samsung sa konečne dočkali. Na povestnom Galaxy Unpacked uzreli svetlo sveta nové modely Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ a Galaxy S23, ktoré prešli doposiaľ najvýraznejším posunom a sú tým najlepším, čo Samsung predstavil.

Lajkuj Brainee.sk na

Horúcou novinkou v novom smartfóne Galaxy S23 Ultra je jednoznačne špičkový snímač s 200 Mpx rozlíšením. Vďaka nemu zachytíš akýkoľvek okamih s neuveriteľnou presnosťou. Okrem neho si však premiéru odkrútili aj predné fotoaparáty s technológiou Super HDR, rýchlym automatickým zaostrovaním a vyššou záznamovou frekvenciou. Nájdeš ich vo všetkých modeloch série Galaxy S23. Nad kvalitou selfíčok si tak už viac nemusíš lámať hlavu.

Skvelé zábery vyhotovíš aj počas noci či za zlého osvetlenia. O elimináciu nechceného šumu sa stará umelá inteligencia. Vďaka optickému stabilizátoru obrazu rozostrenie záberov pri nízkom osvetlení nehrozí. Čakajú na teba aj fotografické nástroje a funkcie ako aplikácia Expert RAW či inovatívny režim Astrofotografie, s ktorými máš na dosah epické kreatívne zážitky. Videá natočíš v najvyššej 8K kvalite a navyše môžeš využiť aj novú funkciu 360 Audio Recording zabezpečujúcu priestorový zvuk.

image
Samsung

Výkon hodný smartfónu budúcnosti

Nové S23-ky nesklamú ani svojím výkonom. Model Galaxy S23 Ultra beží na procesore Snapdragon, ktorý výrazne zvyšuje výkon. Oproti predchodcovi smartfón vydrží pri 5000 mAh batérii o 20 %  dlhšie. Zrýchlená je aj samotná grafika a vylepšením prešla tiež umelá inteligencia.  

Novinka Galaxy S23 Ultra dostala rozmerný displej s uhlopriečkou 6,8 palca, ktorý ponúka najlepší obraz v histórii smartfónov Samsung Galaxy. Pracovať na ňom sa ti bude naozaj jednoducho. Všetky smartfóny série Galaxy S23 môžeš teraz navyše ovládať aj s pomocou klávesnice a myši a pohodlne tak kopírovať súbory z jedného zariadenia do druhého. Inovatívne technológie Samsungu sú po novom aj v iných zariadeniach. Súčasťou predstavenia bola totiž aj séria notebookov Galaxy Book3 Pro 14, Book3 Pro 16, Book3 Pro 360 a Book3 Ultra, ktoré však na našom trhu zatiaľ nebudú dostupné.

Ochrana osobných údajov na najvyššej úrovni

S novými smartfónmi série Galaxy S23 sa nechceného úniku osobných údajov báť nemusíš. O všetko sa postará komplexný systém zabezpečenia Samsung Knox. Na jednoduchom ovládacom paneli si môžeš kedykoľvek pozrieť, kto má prístup k dátam a ako sa využívajú.

Ekológia na prvom mieste

Séria Galaxy S23 poteší nielen teba, ale aj naše životné prostredie. Samsung pri jej výrobe použil ešte viac recyklovaných materiálov ako pri minuloročnej sérii. Prvýkrát z nich bolo vyrobené aj ochranné krycie sklo Corning Gorilla Glass Victus 2 s vylepšenou dlhodobou trvanlivosťou. Udržateľnú stratégiu Samsungu uzatvárajú papierové krabičky kompletne vyrobené z recyklovaného papiera a záruka budúcich operačných systémov či bezpečnostných aktualizácií. Všetky tri modely sú navyše súčasťou ekosystému SmartThings, takže prostredníctvom nich môžeš ovládať ďalšie produkty Samsung – televízor, práčku či robotický vysávač.

image
Samsung

Atraktívne a elegantné prevedenie

Novo predstavené smartfóny Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra sa začnú na Slovensku predávať v prípade vyšších pamäťových variantov od 6. februára 2023 a v prípade nižších od 17. februára 2023. V predaji budú v čiernej, krémovej, zelenej a fialovej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena modelu S23 s pamäťou 128 GB sa začína na sume 949 €. Odporúčaná maloobchodná cena najvyššieho modelu Galaxy S23 Ultra s 1 TB pamäťou je 1 819 €.

 

Využi skvelú úvodnú akciu

Jednotlivé smartfóny si však môžeš zakúpiť aj oveľa výhodnejšie. Stačí, ak si v období od 1. 2. do 16. 2. 2023 alebo do vypredania zásob kúpiš niektorý z modelov a získaš smartfón s dvojnásobne vyššou kapacitou pamäte za cenu modelu s nižšou kapacitou. Mechanizmus získania modelu s vyššou pamäťovou verziou za cenu modelu s nižšou pamäťovou verziou sa však môže líšiť v závislosti od predajcu. Využiť môžeš aj možnosť odpredaja starého zariadenia a získať tak výkupný bonus v hodnote 120 €. Celkovo tak dokážeš ušetriť v rámci úvodnej akcie až 360 €. Viac info o výkupnom bonuse nájdeš na www.novysamsung.sk. Tak čo, kúpiš si aj ty ten svoj?

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/mobily, menuAlias = mobily, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 15:05