HONOR X8 5GHONOR
StoryEditor

Parádny nadupaný telefón pre tvoje novoročné plány. U nás ho môžeš vyhrať zadarmo

red21.01.2023., 10:13h

Nový rok s novým telefónom, to je vskutku príjemný začiatok. Poď si zasúťažiť o parádny HONOR X8 5G, ktorý sa pýši podporou mobilných sietí 5. generácie.

Lajkuj Brainee.sk na

V dobe, keď ti nikto nedá nič zadarmo, môžeš len za jedinú odpoveď získať smartphone HONOR X8 5G. Skoč si poň na náš FB.

Smartphone HONOR X8 5G je lákavý predovšetkým podporou sietí 5. generácie, vďaka ktorej zvládneš stiahnuť 1 GB súbor behom 10 sekúnd. Zároveň má batériu s fantastickou kapacitou 5000 mAh, s ktorou telefón vydrží po celý den. Vďaka tomu je skvelým variantom pre tých, ktorí hľadajú ultra rýchle pripojenie v kombinácii s extra porciou energie.

A ak by predsa len telefónu začala dochádzať „šťava“, vďaka podpore 22,5W nabíjania bude batéria behom krátkej chvíle opäť pripravená dodávať energiu tvojim aktivitám, či už budeš surfovať v online svete (s podporou služieb Google), hrať hry vďaka až 8GB operačnej pamäti alebo fotit zážitky 48MPx foťákom.

image

HONOR X8 5G

HONOR

HONOR X8 5G  zaujme aj tenkým elegantným dizajnom so zaoblenými rohmi. Vďaka tomu sa pohodlne vojde do malých kabeliek, či do vrecka. Obrazovka telefónu má obnovovaciu frekvenciu 90 Hz. Vychutnáš si tak plynulý zážitok z hrania hier alebo surfovania online.

Displej ponúka pokročilé funkcie pro ochranu očí, vrátane certifikácie TÜV Rheinland Low Blue Light. Ďalej režim eBook a tmavý režim pre pohodlné čítanie a prehliadanie aj po dlhšom čase používania alebo v slabo osvetlenom prostredí.

Zaujal Ťa? Súťažiť môžeš už teraz tu:  

Odpoveď na otázku a viac informácií nájdeš na stránkach HONOR.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/mobily, menuAlias = mobily, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 17:44