Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri.Orange
StoryEditor

Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri.

PR článok14.04.2022., 00:00h
Vedel si, že na poplatkoch za paušál v mobile a domáci internet môžeš ušetriť, ak ich budeš mať spojené v jednom spoločnom balíku služieb? V Orangei takéto výhodné balíky služieb nájdeš - volajú sa Love a práve vďaka nim môže byť tvoja mesačná faktúra za služby nižšia. Čítaj ďalej a dozvieš sa, ako na to.
Lajkuj Brainee.sk na

Advertisement

Poznáš to určite veľmi dobre – tvoj mesačný rozpočet na všetky možné výdavky od bývania, cez jedlo, cestovanie, zábavu až po služby operátora, nie je nafukovací a každé ušetrené euro poteší. V dnešných časoch to platí dvojnásobne. Jednoduché a rýchle riešenie ako ušetriť každý mesiac má Orange – sú to balíky služieb Love. Získaš s nimi všetko, čo na zábavu a komunikáciu potrebuješ a navyše predstavujú najvýhodnejší spôsob, akým môžeš využívať služby mobilnej a pevnej siete, teda svoj paušál a domáci internet. Prečo za ne platiť viac, ak ich môžeš mať výhodnejšie?

Spoj si služby a ušetri každý mesiac

Vďaka extra zľavám na mobilný paušál a pevný internet je balík služieb Love od Orangeu presne to, čo hľadáš, ak chceš znížiť výdavky na služby operátora a okrem toho získať aj benefity navyše. Ak si totiž spojíš tvoj hlasový paušál s pevným internetom do balíku Love, Orange ti ich dá za nižšiu výslednú cenu a pridá aj niekoľko ďalších atraktívnych výhod. Skrátka, využívanie služieb bude pre teba výhodnejšie, než ako by si ich využíval osobitne a platil za každú zvlášť. Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri. Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri. Orange

Tento spôsob šetrenia na mesačných poplatkoch využíva v Orangei už viac ako 150-tisíc zákazníkov a stále pribúdajú ďalší. Pridaj sa k nim, je to jednoduché – stačí, ak o spojenie služieb do balíka Love požiadaš v ktorejkoľvek predajni Orangeu. Tam ti zároveň povedia, koľko presne každý mesiac ušetríš.

Viac muziky za menej peňazí

Výhod, ktoré s balíkom služieb Love získaš okrem nižšej ceny, je hneď niekoľko a môžeš si z nich vybrať tie, ktoré ti najviac vyhovujú - napríklad zľavu 10 % na paušál alebo zaujímavú zľavu na telefón či iné zariadenie. Ak by sa ti zdalo, že máš málo voľných dát, určite ťa poteší možnosť zvoliť si dvojnásobok dát k paušálu alebo 50% zľava na službu Spojenie dát. Skrátka, šetríš a ešte máš aj služby navyše.

Bezpečnosť na prvom mieste

V balíku služieb Love máš vždy svoj mobilný paušál. Dobrá správa je, že vynovené paušály Go Safe obsahujú v priemere až o polovicu viac voľných giga ako obsahovali predtým. Orange do nich pridal aj možnosť neobmedzeného pripojenia zníženou rýchlosťou, ak náhodou svoj mesačný balík minieš o čosi skôr, ako si plánoval. To sa ti už určite stalo, a nie raz. Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri. Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri. Orange

Báť sa už viac nemusíš ani o svoje súkromie, osobné dáta alebo fotografie, ktoré by okrem teba nemal nikto vidieť. Paušály Go Safe ako aj všetky programy pevného pripojenia od Orangeu ťa dokážu ochrániť pred najrôznejšími nástrahami internetu. Ich automatickou súčasťou je možnosť aktivovať si službu Online ochrana, ktorá ochráni teba a tvoj telefón či počítač pred vírusmi, spamom a zneužitím osobných údajov. Škodlivý obsah dokáže zablokovať ešte predtým, ako by sa mohol dostať do tvojho zariadenia a ohroziť ťa. Výhodou je, že Orange sa o všetko postará za teba a ty si pre tento účel do mobilu, tabletu alebo laptopu nemusíš inštalovať žiadnu špeciálnu appku.

Ak balík služieb Love ešte nemáš, ale rozhoduješ sa preň, určite neváhaj, aby si začal šetriť čo najskôr. Orange ti extra zľavu započíta dokonca aj spätne. Stačí, ak si balík služieb Love aktivuješ kedykoľvek do konca novembra 2022. Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri. Chceš platiť za paušál a pevný net menej? Spoj si ich do jedného balíka a ušetri. Orange

Viac sa o balíkoch služieb Love dočítaš TU.

(PR)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/mobily, menuAlias = mobily, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 01:47