Facebook/Kheira Saadi
StoryEditor

Utiekla od násilníka a dala sa na MMA. Prekonala traumu a vie, že dnes by jej už nikto neublížil

pc13.07.2021., 13:00h
Dnes sa už nebojí a podarilo sa jej prekonať traumu. Vie, že aj keď niekto vyzerá zle, dokáže ho zložiť.
Lajkuj Brainee.sk na

Prešla si peklom v detstve, no jej život sa nezmenil ani v čase, keď si našla partnera. Francúzka Kheira Saadi žila s násilníkom a neraz čelila fyzickému a sexuálnemu napadnutiu. Po rokoch sa jej podarilo utiecť do USA, kde sa začala venovať MMA. Je presvedčená o tom, že každá žena, ktorá má podobný osud, by sa mala začať venovať bojovým športom, aby jej už nikto nikdy neublížil, uvádza portál Daily Mail

Nešťastné detstvo 

Detstvo Kheiry nebolo ružové. Jej otec skončil vo väzení v dôsledku obchodovania s drogami a malá Francúzka vyrastala bez svojich biologických rodičov. Bola v pestúnskej starostlivosti, pričom v náhradnej rodine sa nestretla s pochopením. 

Nešťastné detstvo ju viedlo k tomu, aby v puberte hľadala podporu na nesprávnom mieste. Vpadla do vzťahu s násilníkom, ktorý ju neraz napadol nielen fyzicky, ale aj sexuálne. 

Už nemá strach ani traumu 

V roku 2012 však konečne nabrala odvahu a od partnera utiekla. Spolu s dcérou sa presťahovali do Bruselu, kde si zarobila na lepší život. O dva roky neskôr sa presťahovali do USA. „Keď som bola v Bruseli, prvýkrát som vyskúšala box. Keď som prišla do USA, začala som sa venovať MMA,“ objasnila.

Tento koníček jej dodáva potrebnú sebadôveru, aby nežila v strachu. Taktiež sa jej podarilo prekonať traumu nielen z detstva, ale aj z nezdravého vzťahu. Je presvedčená o tom, že ak by sa ešte raz náhodou ocitla v rukách násilníka, bude sa vedieť brániť. 

MMA sa jej zapáčilo a chcela by napredovať. „Chcela by som rozbehnúť kariéru v boxe alebo MMA. Potrebujem však ísť do správnej telocvične vo väčšom meste,“ uzavrela. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 05:42