Instagram.com/candicekloss
StoryEditor

Priznaj sa, že aj tebe by to ušetrilo problémy. Modelka z OnlyFans si na rande pýta od mužov IQ test

šev03.05.2022., 14:00h
Od sedemnástich rokov je členkou Mensy a je považovaná za takmer génia. Univerzite dala košom kvôli kariére na OnlyFans. Candice teraz odmieta randiť s priemerne inteligentnými mužmi.
Lajkuj Brainee.sk na

Prezradila, že na prvom rande žiada mužov, aby si urobili IQ test. Ak nim neprejdú, tak sa s nimi už nestretne.

Candice Kloss sa už pred časom dostala na titulky médií, keď tvrdila, že muži považujú jej mozgovú silu za „zastrašujúcu“. Ako uvádza Daily Star, aj napriek tomu je ochotná ísť až do extrému, aby našla pre seba toho pravého.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Candice Kloss (@candicekloss)

Rodáčka z New Yorku pracuje ako modelka na platforme OnlyFans a na svojom Instagrame má 108-tisíc sledovateľov. Ako sama hovorí, nechce „mrhať časom s idiotmi“. Takže aj keď je medzi ňou a potencionálnym nápadníkom iskra, keď neprejde IQ testom, je koniec.

Candice je členkou Mensy, organizácie združujúcej nadpriemerne inteligentných ľudí, od svojich sedemnástich rokov. Modelka vysvetlila: „Chcem sa uistiť, že stojí za to ísť s nimi na druhé rande.“ Podľa nej je veľa mužov, ktorí sú síce príťažliví, no ak nie sú inteligentní, tak im to uberá na charizme. „Ako si môžeš užiť čas s niekým, keď sa neviete porozprávať?“ zamýšľa sa Candice.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Candice Kloss (@candicekloss)

Každý, kto pôjde na rande s blond kráskou, musí mať prehľad o aktuálnych udalostiach a vedieť ju zabaviť svojimi znalosťami z matematiky, financií a prírodných vied. Podľa nej sa niektorí ľudia nezaujímajú o to, aby mali prehľad o tom, čo sa aktuálne deje.

„Behaviorálna ekonómia je moja obľúbená téma, ale je veľmi zábavné počuť niekoho hovoriť o niečom s čím ma skúsenosti a je preto nadšený,“ vysvetlila modelka. Už počas svojho detstva bola veľkým odborníkom na vedu a stále miluje matematiku.

Avšak aj napriek svojmu vysokému IQ, ktoré dosahuje hodnotu 136 a patrí medzi 2 percentá najlepších v populácií, dala univerzite košom. Odišla z nej, aby sa mohla naplno sústrediť na svoju kariéru na platforme OnlyFans.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Candice Kloss (@candicekloss)

Muži, ktorí majú u mladej Američanky šancu, musia mať IQ skóre medzi 120 až 140. Podľa nemusia byť matematickí géniovia, ale mali by byť mimoriadne bystrí aspoň v jednej oblasti. „Priťahujú ma inteligentní muži, ktorí majú dobrý zmysel pre humor, sú dobrodružní, priamočiari a zábavní,“ objasnila.

Zverila sa aj s tým, že kvôli je vzhľadu a kariére ju často podceňujú. Candice je to však jedno, pretože rada dokazuje, že sa muži mýlia.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 07:26