Instagram/Ariana Grande
StoryEditor

Našla konečne toho pravého? Po niekoľkých stroskotaných vzťahoch sa Ariana Grande vydala

pc18.05.2021., 09:40h
V decembri minulého roka oznámila, že sa zasnúbila. Zdroj blízky páru pre viaceré zahraničné portály potvrdil, že sa spevácka megahviezda vydala.
Lajkuj Brainee.sk na

Spoza veľkej mláky prišla prekvapivá novinka - Ariana Grande sa cez víkend vydala za snúbenca Daltona Gomeza. K obradu malo dôjsť v dome páru v kalifornskom meste Montecito, informoval portál TMZ

Malá svadba v tajnosti 

27-ročná americká hviezda oznámila tesne pred Vianocami, že sa zasnúbila s o dva roky mladším realitným maklérom Daltonom Gomezom. Na sociálnej sieti sa pochválila prsteňom. Ich vzťah vygradoval najmä počas pandémie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande)

Počas uplynulého víkendu sa v tajnosti vydala. Zdroj blízky páru potvrdil pre portál People, že išlo o malú svadbu, ktorej sa zúčastnilo menej ako dvadsať ľudí. Izba bola plná lásky a nielen mladomanželia, ale aj obe rodiny žiarili šťastím. 

Zaľúbenci si strážili svoje súkromie. Vzťah verejne potvrdili v máji minulého roka, keď sa objavili v klipe Stuck with U. Túto skladbu nahrala Ariana spolu s Justinom Bieberom. 

Druhé zásnuby 

Ariana Grande sa zasnúbila už druhýkrát. V roku 2018 ju o ruku požiadal americký herec a komik Pete Davidson. Ich vzťah však dlho nevydržal a ich cesty sa rozišli. V minulosti ju spájali aj s raperom Big Seanom či Macom Millerom. Ten spáchal samovraždu. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:52