Ísť s ňou na prvom rande do postele? Ak áno, nenechajte nič na náhodu a majte po ruke eJoy®eJoy®
StoryEditor

Ísť s ňou na prvom rande do postele? Ak áno, nenechajte nič na náhodu a majte po ruke eJoy®

PR článok19.10.2021., 00:00h
Téma sexu na prvom rande je predmetom mnohých diskusií a neexistuje len jediný správny pohľad. Na druhú stranu, muži by mali túto možnosť pripustiť aj preventívne.
Lajkuj Brainee.sk na

Mať či nemať s nádejnou partnerkou sex už hneď na prvom rande? To je otázka, na ktorú vie dať mužom odpoveď niekedy aj príroda. Platí to tak o kladnej, ako aj o zápornej odpovedi. Ukazuje sa totiž, že ak je sexuálna túžba naozaj vysoká, nie je skoro nič, čo by mohlo mužovi stáť v ceste za jeho cieľom. Snáď len s výnimkou „neposlušnej erekcie“.

Kedy býva sex na prvom rande najčastejší?

Sú situácie, kedy nie je možné sa „ovládnuť“ a libido býva silnejšie, ako rozum. Platí to samozrejme nielen u mužov, ale aj u žien, koniec koncov, je to vzájomné.

Prvou takouto situáciou je dlhodobá sexuálna abstinencia. Muži, ktorí už dlhšiu dobu nemali partnerku alebo sex, skôr podľahnú túžbe, obzvlášť vtedy, ak svoju úlohu zohráva aj alkohol. Ten zvyšuje sexuálny apetít, sebavedomie a pocit atraktivity voči opačnému pohlaviu.

Druhým výraznejším faktorom je niečo, čo sa dá nazvať osudová príťažlivosť. Spoznať ju možno už pri prvom pohľade z očí do očí, kedy nie že preskočí iskra, ale nastane doslova zemetrasenie. Takáto fyzická príťažlivosť má veľmi intenzívny nástup, ide o niečo, čo je silnejšie, ako aj ten najsilnejší magnet. Je to živočíšne a je to neopakovateľné.

Tretím prípadom býva nielen abstinencia od sexu, ale aj celková abstinencia od fyzickej blízkosti, objatia či emocionálnej blízkosti. Hoci si mnoho mužov myslí, že ide o túžby, ktoré sú čisto ženskou doménou, nie je to tak, niekedy ovládnu aj ich samotných.

Riziká, ktoré treba pri sexe brať do úvahy

Ako vidno, sú situácie, kedy sa naozaj nedá odolať a volanie prírody je naozaj veľmi silné. Netreba však zabúdať ani na riziká, ktoré môžu sex na prvom rande sprevádzať.

Tým prvým je nechránenie sa vhodnou antikoncepciou. Ak žena neužíva hormonálnu antikoncepciu či inú podobne účinnú formu, vystavujete sa riziku neželaného otcovstva. Oveľa lepšie je však siahnuť po bariérovej antikoncepcii, čiže po prezervatívoch. Tie majú výhodu aj v súvislosti s rizikom prenosu pohlavne prenosných ochorení.

Zabúdať netreba ani na druhé riziko, ktoré je síce z pohľadu následkov na prvý pohľad menej nebezpečné, no dlhodobo má zlý vplyv hlavne na sebavedomie. Hovoríme o zlyhaní erekcie v dôsledku porúch stoporenia, či už z fyziologických alebo psychogénnych príčin.

eJoy® je riešením bez nežiaducich efektov

Aby sa vám niečo podobné nestalo, netreba nechať nič na náhodu a „poistiť sa“. Takouto poistkou môžu byť voľne predajné tabletky eJoy®, ktoré sú založené na overenej a špeciálne namiešanej kombinácii afrodiziak, aminokyselín, byliniek a vitamínov.

V každej dávke sa totiž nachádzajú Tribulus Terrestris a Maca, známe stimulanty libida, Saw Palmetto vplývajúce na testosterón, ale aj L-Arginín, L-Citrulín a extrakt z chilli, ktoré pomáhajú zlepšiť cirkuláciu krvi a teda aj zlepšujú nástup a kvalitu erekcie.

Zabudnúť netreba ani na dvojicu vitamínov C a D, ktoré celkovo zvyšujú potenciu, plodnosť a sexuálnu vitalitu. Toto zloženie so sebou prináša nielen komplexné pôsobenie na erekciu, sexuálny apetít či kvalitu milovania, ale aj bezproblémové užívanie bez vážnejších nežiaducich a rizikových účinkov. Skrátka, 100 % prírodný a prirodzený účinok.

Nákup z pohodlia domova a s garanciou vrátenia peňazí

Aj vďaka zloženiu a mechanizmu účinku je veľkým plusom prípravku eJoy® dostupnosť bez receptu. Nemusíte absolvovať vyšetrenie u lekára a ani mať od neho predpis.

Tabletky si viete kúpiť priamo z pohodlia domova cez oficiálny eshop www.ejoy.sk, kde si stačí vybrať veľkosť balenia, vyplniť svoje údaje a adresu doručenia, zvoliť kuriérnu službu a potom už len počkať na dodanie. Pri väčšej objednávke neplatíte poštovné a nemusíte sa obávať ani o anonymitu, navonok je balenie maximálne diskrétne.

Navyše, nákupom z oficiálneho eshopu získate istotu nielen najlepšej ceny, ale aj účinnosti. Značka eJoy® je na našom trhu už dlhé roky a tak si je výrobca natoľko istý kvalitou prípravku, že ponúka garanciu vrátenia peňazí pri nedostatočnom účinku.

Ak by teda nebol efekt prípravku eJoy® dostatočne uspokojivý, výrobca vám vráti peniaze. Našťastie, skúsenosti ukazujú, že takúto garanciu zrejme potrebovať nebudete.

(PR)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 16:24