Princezná KateProfimedia.cz/
StoryEditor

Princezná Kate má rakovinu, lekári jej naordinovali chemoterapie. Nádor našli pri januárovej operácii

Nikola Michalkova22.03.2024., 19:23h

Na sociálnej sieti zverejnila video, v ktorom vysvetľuje, prečo sa tak dlhú dobu neukazovala na verejnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Manželka princa Williama a princezná Walesu Kate Middleton vo videu na Instagrame oznámila, že jej diagnostikovali rakovinu. Zistili jej ju po tom, čo absolvovala operáciu brucha. 

Ochorenie zistili po operácii

Princezná Kate v januári podstúpila operáciu brucha. Po jej absolvovaní sa stiahla z verejného života, s čím sa spájalo aj množstvo špekulácií. Aktuálne ale zverejnila na Instagrame video, v ktorom oznámila dôvod. Po operácii jej totiž diagnostikovali rakovinu.

Spolu s princom Williamom potrebovala čas, aby to oznámili svojim deťom a túto správu aj sami spracovali. „Samozrejme, že to bol obrovský šok a s Williamom sme robili všetko, čo bolo v našich silách, aby sme to spracovali a zvládli v súkromí v záujme našej mladej rodiny,“ vysvetlila vo videu.

image

Teraz môžeš aj ty pracovať pre Williama a Kate. Kráľovská rodina hľadá zamestnanca, plat je však pomerne nízky

„Ako si viete predstaviť, zabralo to nejaký čas. Trvalo mi, kým som sa zotavila z vážnej operácie, aby som mohla začať liečbu. Ale čo je najdôležitejšie, zabralo nám čas vysvetliť všetko Georgeovi, Charlotte a Louisovi spôsobom, ktorý je pre nich vhodný a uistiť ich, že budem v poriadku,“ pokračuje a dodáva, že je každým dňom silnejšia a momentálne sa nachádza v počiatočnom štádiu chemoterapie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. apríl 2024 10:46