Nicole Downs a MichaelNicole Downs/Instagram
StoryEditor

Je medzi nimi 34-ročný rozdiel. Pár si to nevie vynachváliť, okolie s ich vzťahom najskôr nesúhlasilo

bibiDnes.cz27.10.2023., 10:00h

23-ročná Nicole Downsová a jej 57-ročný partner Michael nedávno oslávili piate výročia vzťahu. Hoci si mnohí mysleli, že im to nebude fungovať, pár si veľký vekový rozdiel nemôže vynachváliť. „Boli sme pre seba zrodení,“ hovoria.

Lajkuj Brainee.sk na

„Nemohla som si vysnívať lepšieho partnera. Som nesmierne vďačná, že som Michaela stretla, pretože to rozhodne zmenilo môj život k lepšiemu. Je to moja životná láska,“ zverila sa Nicole, píše sa na portáli iDnes.cz.

Plní jej sny, okolie najskôr nesúhlasilo

Jej partner je veľmi štedrý a splní jej všetko, po čom túži. Vďaka nemu si mohla dopriať vysnenú plastiku pŕs, zväčšenie pier, liposukciu alebo zväčšenie pozadia. O peniazoch ale vraj ich vzťah nie je. S Michaelom zažíva Nicole pocit bezpečia a myslí si, že je jej spriaznenou dušou. 

image

Nicole Downs a Michael

Nicole Downs/Instagram

Okolie spočiatku jej vzťah nepodporovalo. Rodičia Nicol neboli príliš nadšení, že si vybrala o toľko staršieho muža. Dnes sú ale spokojní, že má dcéra po boku muža, na ktorého sa môže spoľahnúť. A navyše si s ním rozumejú aj oni – sú totiž v rovnakom veku. 

„Od nášho prvého stretnutia sme boli úplne nerozluční. Sme na seba absolútne napojení a sme tu jeden pre druhého. Vzťah sme prvé mesiace tajili, pretože sme sa báli reakcií okolia. Nechceli sme, aby nám niekto tie krásne začiatky prekazil. Dnes je to už iné. Všetci vidia, akí sme spolu šťastní a to je pre nich najdôležitejšie,“ doplnila Nicole pre Dailystar.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 17:24