Kojenie dospelého muža vraj vzťah utužuje.Screenshot Youtube/
StoryEditor

Žena kojí svojho manžela. Sme si vďaka tomu bližší a zdravší, tvrdí v rozhovore

bibiDnes.cz19.09.2023., 09:00h

Tridsaťročná Rachel Baileyová z USA sa nechala odfotiť pri dojčení svojho manžela. Podľa nej sú si vďaka tomu oveľa bližší a zdravší. Okrem manžela dojčí aj niektoré zo svojich detí. „Nehanbíme sa za to a chceme, aby to pre ostatných nebolo tabu,“ povedal pár.

Lajkuj Brainee.sk na

Manžel Rachel Alexander začal piť z jej pŕs v čase, keď boli plné mlieka, keď dojčila svoju dcéru. Odsávanie nepomáhalo a ona potrebovala úľavu od bolesti.

„Vďaka odsávačke som nejaké mlieko odčerpala, ale nikdy to nebolo veľké množstvo. Potom, keď som išla večer s manželom von a nemala som odsávačku, manžel sa ponúkol, že mlieko odsaje sám, aby som si uľavila. Mala som veľké bolesti a obávala som sa, že sa mi v prsníkoch vytvorí zápal,“ zverila sa žena portálu Dailymail.

Potom, keď mala Rachel dostatok mlieka pre svoje deti a manžela, začala Alexandra dojčiť trikrát až štyrikrát denne. Mlieko mu veľmi chutilo a zistil, že vďaka dojčeniu sa cíti fyzicky lepšie.

,,Milujem každú sekundu dojčenia svojho manžela. Sme si vďaka tomu veľmi blízki. Nevidím na tom nič nechutné. A nechápem ani to, že sa nad tým niekto pozastavuje. Je to prirodzená vec. Je to veľmi dobré pre naše zdravie," dodala.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 12:57