56-ročná žena rozbíjala počítače na letiskoCoupsleleader/Twitter
StoryEditor

Žene nenašli rezerváciu letu, odmietli jej vrátiť peniaze. V prívale hnevu rozbíjala počítače

Nikola Michalkova07.07.2023., 12:00h

Hnev dokáže narobiť škody. Svoje o tom vie aj 56-ročná žena, ktorá na mexickom letisku rozbíjala počítače, pretože jej nenašli rezerváciu a nevrátili za letenku peniaze. Napokon ju zatkli.

Lajkuj Brainee.sk na

Koho by nenaštvalo, keď príde na letisko s cieľom odletieť do cieľovej destinácie, ale pracovníci nenájdu rezerváciu? Asi nikto by nebol nadšený, no žena na mexickom letisku to znášala naozaj veľmi ťažko. Po tom, čo jej odmietli ešte aj vrátiť peniaze, úplne vybuchla. 

Lietali počítače

María Guadalupe je meno 56-ročnej ženy, ktorá na mexickom letisku vyvolala poriadny rozruch. Po príchode na letisko totiž zamestnanci nevedeli nájsť jej rezerváciu a navyše jej odmietli vrátiť peniaze. Po tejto informácii sa žena nahnevala a v prívale emócií začala rozbíjať počítačové vybavenie. Po tomto incidente ženu na letisku zatkli, uvádza sa na portáli Insider.

Rezerváciu si mala vybaviť prostredníctvom cestovnej kancelárie, no po príchode na letisko v systéme žiadnu rezerváciu na jej meno spoločnosť Volaris nenašla. Agent spoločnosti žene oznámil, že jej nemôže vrátiť peniaze a bude sa musieť sťažovať v cestovnej kancelárii, od ktorej má žiadať vrátenie peňazí. Celé to začalo ničením prepážok s letenkami a vyústilo to až do rozbíjania počítačov. 

Na Twitteri používateľ Nieto zverejnil video, ktoré ukazuje, ako žena chytá počítače a skenery a hádže ich na zem, pričom stíha kričať aj na prizerajúcich sa ľudí. „Ak nechcete, nevracajte mi peniaze. Je mi to úplne jedno. Ale bude vás to stáť veľa,“ kričí vo videu. Ženu zadržali po tom, ako sa pokúsila opustiť letisko, pričom spoločnosť voči nej vzniesla obvinenie za ničenie vybavenia a rušenie ostatných cestujúcich. Čiže vlastne nič iné nedosiahla, len to, že ju zatkli. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 01:56