Žongloval s nožmi na uliciMp Pardubice/
StoryEditor

Muž v maske morového doktora žongloval s nožmi na ulici. Desil tým okoloidúcich

iDnes.cz14.06.2023., 15:00h

Muž v kostýme morového doktora desil ľudí na ulici v Pardubiciach. Žongloval s nožmi, a tak niektorí vydesení okoloidúci radšej prechádzali na druhú stranu ulice. Jedna z prihliadajúcich na neho zavolala políciu.

Lajkuj Brainee.sk na

Mladý muž žongloval s nožmi pri svojej ceste Pardubíc po Palackého triede, na sebe mal pri tom kostým morového doktora, ktorého si predtým mestá platili na vymýtenie epidémie, píše sa na portáli iDnes. 

„Ťažko povedať, čo pôsobilo viac hrôzostrašne, či maska alebo jeho žonglovanie s nožmi. Ostatní ľudia pred ním radšej prechádzali na druhý chodník. Strážnici sa ho už ale nezľakli,“ uviedla ich tlačová hovorkyňa Lucie Klementová. 

image

Žongloval na ulici s nožmi

Mp Pardubice/

Neuvedomil si, že vyzeral desivo

Hliadku na muža zavolala práve jedna z okoloidúcich žien, ktorej sa muž zdal podozrivý. „Strážnici mladého muža oslovili a ukázalo sa, že nikoho ohrozovať neprišiel. Išlo o umelca, ktorý svojím vystúpením rozhodne zaujal, ale asi trochu inak, než si predstavoval,“ povedala Klementová. 

Muž strážnikom ukázal, že jeho nože prešli úpravou a nie sú ostré. Sám uznal, že mohol pôsobiť trochu desivo, ale v prvej chvíli mu to nedošlo. „Hliadka celú vec na mieste vyriešila dohovorom, na svoje vystúpenie si vraj muž nabudúce radšej vezme kuželky,“ doplnila Klementová. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 16:44