Dallin a Bella Lambert si chceli adoptovať dieťa, ozvala sa im žena, ktorá nebola tehotná a oklamala niekoľko párov.Dellavlogs/Instagram
StoryEditor

Žena podviedla desiatky zúfalých párov. Ponúkala im svoje deti na adopciu, tehotná však nebola

Mladý pár, ktorý vytváral obsah na Youtube, si chcel adoptovať dieťa. Ozvala sa im žena, ktorá nebola vôbec tehotná. Neskôr sa ukázalo, že podviedla niekoľko ďalších párov.

Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálnych sieťach je mnoho profilov, ktoré sa zameriavajú na témy rodinného života a rodičovstva. Jedným z nich je aj youtubový kanál Della Vlogs. Manželia Bella a Dallin zdieľajú predovšetkým videá zo svojho každodenného života. Nedávno sa svojim sledujúcim zverili, že sa im nedarí počať dieťa. Preto sa vydali na cestu umelého oplodnenia. Ani tento pokus ale nebol úspešný, a preto sa rozhodli pre adopciu, píše sa na portáli antiyoutuber.cz.

Pred mesiacom na svoj youtubový kanál pridali video, v ktorom popisujú dôvody, prečo sa rozhodli pre adopciu a popísali kroky, ktoré už museli na svojej ceste podniknúť. Zároveň ale na koniec videa pridali výzvu, v ktorej prosili sledujúcich o kontakt na niekoho, kto sa chystá dať dieťa na adopciu. 

image

Ďalší chorý trend na TikToku: Najnovšie existujú „Sickfluencers“. Predstierajú choroby, aby dosiahli jednu vec

Našli tehotnú ženu 

Už vtedy ich začali sledujúci upozorňovať, že by nemali rodiča dieťaťa hľadať na sociálnych sieťach. Mysleli si, že keď už začali celý proces adopcie cez agentúru a tak, ako je to bežné, mali by ho aj rovnakým spôsobom dokončiť. Bella a Dallin podľa nich totiž majú množstvo sledujúcich a nikdy nemôžu vedieť, či ich nebude chcieť niekto využiť alebo niečo podobné. 

V jednom z nasledujúcich videí boli nadšení, že prešli posledným krokom pred tým, než im agentúra dá dieťa na adopciu. Následne sa ale na nejakú dobu odmlčali. Fanúšikovia začali byť nervózni, čo sa s nimi stalo. Mnohí z nich si tiež mysleli, že by mohli mať veľa práce so starostlivosťou o nové dieťa. To sa nestalo.

Po nejakej dobe pridali ďalšie video, v ktorom sa so svojimi fanúšikmi podelili o novú radostnú správu. Vraj sa im na základe výzvy ozvala tehotná žena, ktorá im chce dať na adopciu dvojčatá. Zdieľali tiež konverzáciu so ženou a tiež pohlavie dvojčiat. So ženou sa partneri tiež stretli, ona mala tehotenské brucho a tiež im ukazovala fotky z ultrazvuku. 

Zakaždým bol problém sa stretnúť s agentúrou, ktorá by mala adopciu sprostredkovať. Keď sa mali stretnúť, vždy sa stalo niečo, prečo bolo nutné schôdzku odložiť. Nakoniec ale žena súhlasila so stretnutím. 

Podviedla aj ďalšie páry

Niekoľko dní pred plánovaným stretnutím partnerom prišla nečakaná správa. Žena totiž vraj rovnako tak, ako im svoje dve dcéry, sľúbila aj ďalším párom. Všetkým zároveň tvrdila, že sú na začiatku jej zoznamu všetkých kandidátov, ktorí sa o deti uchádzajú. Zároveň žena vraj všetkým ukazuje fotky Belly a Dallina s tým, že sú jej priatelia a s celým procesom jej pomáhajú. 

Následne sa ukázalo, že rovnaká žena chcela podviesť desiatky ďalších párov, ktoré sa snažia adoptovať dieťa. Všetkým párom tvrdila, že je v odlišnom týždni tehotenstva než v skutočnosti je. Nakoniec aj matka údajnej tehotnej ženy potvrdila, že jej dcéra tehotná určite nie je. Pár následne tiež zistil, že si žena kúpila fotky z ultrazvuku na internete a rovnako tak aj lekárske správy. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 08:37