Mnohým sa navyše zdalo, že pacienti brali drogy (ilu)TASR
StoryEditor

Kuriózne správanie pacientov s covidom v poľnej nemocnici: Oddávali sa sexuálnym radovánkam!

Radka Rosenbergová28.08.2021., 13:55h
Zdravotníci už boli zúfalí a tak na nezodpovedných pacientov zavolali mužov zákona. Mnohí z nich boli navyše agresívni a fyzicky napádali iných pacientov.
Lajkuj Brainee.sk na

Polícia vykonala raziu v poľnej nemocnici v centre Thajska, pretože vraj pacienti s ochorením Covid-19 brali drogy a mali orgie. Člen personálu poľnej nemocnice v Samut Prakan, juhozápadne od Bangkoku, udal pacientov, ktorí sa zúčastňujú skupinového sexu. A nielen to. 

Občas vraj vzájomné potýčky medzi pacientmi vyústili do agresívneho správania a bitiek, pri ktorých dochádzalo k zraneniam. Príslušníci polície urobili raziu v Samut Pra Ruamjai 5, kde sa lieči asi tisíc pacientov nakazených ochorením Covid-19. Nenašli tu žiadne nelegálne drogy, no zhabali asi 23 kartónov cigariet a elektronických cigariet, ktoré podľa nich do zariadenia niekto pašoval. Fajčenie v budove je pritom prísne zakázané. 

V poľnej nemocnici sa pacienti nevedeli správať (ilu) V poľnej nemocnici sa pacienti nevedeli správať (ilu) TASR

Kompetentní preskúmali zábery z kamier, ktoré sú v zariadení umiestnené. Bolo na nich vidno, ako sa muži a ženy často navštevujú medzi sebou. Tiež sa zdalo, že niektorí berú drogy, no zábery sú príliš nejasné a policajtom sa nepodarilo identifikovať nejakú konkrétnu osobu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:14