Miliardárovi sa vyhrážala anonymná skupinafacebook.com
StoryEditor

Hackerská skupina Anonymous varovala Elona Muska v novom videu, vraj ich má očakávať

Radka Rosenbergová07.06.2021., 10:27h
Podľa nich je to „narcistický pracháč, ktorému ide len o pozornosť“.
Lajkuj Brainee.sk na

Skupina, ktorá si hovorí Anonymous zverejnila video, v ktorom varuje miliardára Elona Muska, riaditeľa spoločností Tesla Motors, SpaceX, NeuraLink a ďalších, že práve našiel svojho súpera. 

Postava, ktorá sa objavila vo videu tvrdí, že si miliardár užíval jednu z najúžasnejších možných reputácií, pretože presvedčil svet, že budúcnosť s elektrickými autami a so skúmaním vesmíru bude krásna.

„V poslednej dobe sa však odhaľuje tvoj starostlivo vytvorený verejný obraz a ľudia ťa začínajú vnímať ako narcistického boháča, ktorý túži po pozornosti.“

Zničil všetky sny obyčajných ľudí

Okrem toho tvrdia, že Musk sa predčasne nazval "dobyvateľom Marsu", no namiesto svojho poslania zachrániť svet sa orientuje viac na svoj osobný rast a spasiteľský komplex, než na skutočné svetové problémy. Ďalej ho kritizujú za to, že zamestnanci pod jeho velením roky čelili neúnosným podmienkam. 

„Dokonca si sa predčasne korunoval za „cisára Marsu“, na toto miesto posielaš ľudí zomrieť,“ tvrdia vo videu. Podľa nich získal svoje kultové postavenie písaním „stupídnych príspevkov a trollovaním používateľov“, pričom nimi zlikvidoval sny bežných ľudí, ktorých koniec koncov aj tak evidentne zanedbáva.

„Možno si myslíš, že si najchytrejší človek v miestnosti, ale teraz si našiel svojho súpera. Sme Anonymous! Sme légia. Očakávaj nás,“ zakončili video.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 11:02