Twitter/Irene Barcenas
StoryEditor

Satan v sukni. Felícitas mala biznis s novorodencami. Tie, ktoré nepredala, rozštvrtila a hodila do odpadu

som16.04.2022., 15:00h
Vrahyňa anjelov – pôrodná asistentka, ktorá má na svedomí 40 až 50 malých detí, si privyrábala nelegálnymi adopciami. Jej meno bolo Felícitas Sánchez Aguillón. Cudzích potomkov predávala bezdetným párom a tie, ktoré nepredala, zabila holými rukami. 
Lajkuj Brainee.sk na

Ako to pri mnohých masových vrahoch býva, aj Felícitas mala ťažké detstvo. Narodila sa v roku 1890 v Mexiku. V detstve ju matka citovo zanedbávala a bola k nej veľmi chladná. Z Felícitas vyrástlo kruté dievča, ktoré sa bavilo tým, že dávalo túlavým psom otravu.

Aj svoje deti dala na adopciu

Svoje travičské skúsenosti napokon využila aj v neskoršom veku. Ešte predtým sa z nej ale stala licencovaná zdravotná sestra a v ranej dospelosti sa vydala za Carlosa Condeho, s ktorým mala dve deti. Nechcela sa o nich starať, preto ich dala na adopciu. Jej manžel však chcel deti späť, Felícitas mu odmietla povedať, kde  skončili, čo viedlo k veľmi skorému rozvodu.

Kruté praktiky

​Felícitas sa odsťahovala do Mexico City a rozbehla kariéru ajeličkárky (žena, ktorá robí nelegálne potraty) a neskôr nechcené dojčatá dokonca predávala. Za odplatu si vzala dieťa do starostlivosti a za poriadnu sumičku ho predala bezdetnému páru, ktorý túžil po dieťati. Lenže ponuka prevyšovala dopyt, a tak Felícitas deti jednoducho vraždila – škrtila ich alebo trávila. Ich telíčka potom rozrezala a spálila v kotli alebo ich pohodila do odpadu.

V roku 1941v dome, kde žila, sa vyskytli problémy s kanalizáciou. To sa jej stalo osudným. Po siahodlhom pátraní odkryli upchanú rúrku plnú hnijúceho mäsa a krvavých gáz. A medzi nimi aj maličkú ľudskú lebku. V byte Felícitas potom polícia objavila ďalšiu lebku, detské oblečenie, fotografie bábätiek a ďalšie dôkazy.

Spáchala samovraždu

Felícitas zatkli s  druhým manželom a miestnym inštalatérom, ktorí mali byť obaja jej komplicmi. Jej obchod s deťmi boli verejným tajomstvom, ale vraždy? Trojica putovala do väzenia, ale skôr než mohli Felícitas postaviť pred súd, spáchala samovraždu. Vo veku 51 rokov sa predávkovala liekmi. S druhým manželom mala tretiu dcéru, ktorá bola zverená do štátnej starostlivosti po tom, čo bol jej otec odsúdený za účasť na vraždách.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 13:59