Reuters, Profimedia
StoryEditor

Kadyrov si Putina bráni. ,,Vladimir by vyzeral nešportovo, keby z teba vymlátil dušu," reagoval na Muska

som17.03.2022., 10:30h
Elon Musk vyzval Vladimira Putina prostredníctvom tweetu na osobný súboj. Namiesto odpovede od šéfa Kremľa však dostal odpoveď od jeho spojenca, čečenského vodcu, Ramzana Kadyrova.
Lajkuj Brainee.sk na

Multimilionár Elon Musk len nedávno cez Twitter vyzval ruského prezidenta Vladimira Putina na osobný súboj. Výsledok zápasu mal rozhodnúť o ďalšom osude Ukrajiny.

Namiesto Putina dostal odpoveď od Kadyrova

„Oficiálne vyzývam Vladimira Putina k zápasu jeden na jedného. V stávke je Ukrajina,“ napísal na Twitteri.

Na jeho výzvu šéf kremľa, ktorý na Ukrajine vedie krvavú vojnu, neodpovedal. Ozval sa však jeho „pešiak“ čečenský vodca Ramzan Kadyrov, ktorý sa svojho ruského priateľa hrdo zastával.

„Neradil by som vám súťažiť s Putinom,“adresoval tieto slová Muskovi v dlhom poste na Telegrame.

„Vladimir by vyzeral nešportovo, keby z teba, oveľa slabšieho oponenta, vymlátil dušu.“ Najväčšou čerešničkou na torte je však skomolenie Elonovho mena. Kadyrov na zdôraznenie svojho tvrdenia o zženštilosti totiž nazval miliardára „Elona“.

Školenie Musk odmietol

Namiesto toho by mal podľa čečenského vodcu Musk absolvovať školenie v jednej z Kadyrovových akadémií špeciálnych síl vo „Fight Club Akhmat“ – reťazci čečenských boxerských klubov, ktoré založil a pomenoval po svojom otcovi, bývalom čečenskom vládcovi Achmatovi Kadyrovovi. „Z Čečenska sa vrátiš ako iný človek, Elona, teda, Elon,“ ukončil svoju odpoveď Kadyrov.

Miliardár nenechal na seba dlho čakať a Putinovému spojencovi vrátil protiúder. „Ďakujem za ponuku, ale takéto vynikajúce školenie by mi dalo príliš veľkú výhodu. Ak sa bojí bojovať (Putin), súhlasím, že použijem iba ľavú ruku a to nie som ani ľavák. Elona.“

​Kadyrov sa už dlho pýši tým, že môže robiť všetko, pokiaľ ho bude Putin podporovať. Tvrdí, že sa nachádza na Ukrajine po boku svojich hrdlorezov, ktorí majú zlikvidovať ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 11:42