Archívna snímka.TASR/AP
StoryEditor

Keď mala 19, znásilnil ju producent. Lady Gaga už nedokázala mlčať a prehovorila aj o tehotenstve

pc22.05.2021., 11:50h
Trauma ju zmenila a dlhé roky nebola tým dievčaťom, čo predtým.
Lajkuj Brainee.sk na

V čase, keď mala devätnásť rokov, ju znásilnil hudobný producent. Vyhrážal sa jej, že zničí jej hudobnú produkciu, keď sa nevyzlečie. Najprv odišla, no tlak z jeho strany neprestával. Potom jej telo akoby zamrzlo a viac si nepamätá. Po sexuálnom útoku ostala tehotná a dlhé roky si prechádzala peklom, uvádza portál BBC.

Vysadil ju na rohu domu jej rodičov 

Americká popová speváčka prehovorila o znásilnení prvýkrát v roku 2014. V relácii Oprah Winfrey a Princa Harryho s názvom The Me You Can't See, ktorá sa venuje duševnému zdraviu, sa k sexuálnemu útoku opäť vrátila.

​V čase, keď mala devätnásť rokov, ju znásilnil hudobný producent. „Povedal mi, aby som sa vyzliekla. Odpovedala som mu nie a odišla som. Povedali mi však, že zničia všetku moju hudbu a neprestali,“ zaspomínala Lady Gaga so slzami v očiach.

Absolútny psychický zlom však prišiel až po rokoch. Začalo to hospitalizáciou v nemocnici v dôsledku akútnej bolesti. Spomína, že v tom čase si absolútne necítila svoje telo. „Najprv som cítila bolesť, následne som bola otupená, a potom niekoľko týždňov chorá,“ uviedla. 

Následne si uvedomila, že to bola rovnaká bolesť, akú cítila, keď ju osoba, ktorá ju znásilnila, vysadila tehotnú na rohu domu jej rodičov, pretože zvracala a bolo jej zle. Dodala, že trauma ju zmenila a nikdy na ňu nezabudne. 

​​Stačí len jeden okamih 

Americkej hviezde trvalo dva a pol roka, kým sa z traumy ako-tak dostala, no sama tvrdí, že niekedy stačí len jeden okamih na to, aby opäť skĺzla k pocitom fyzickej a emočnej bolesti. 

Po rokoch úsilia sa však naučila všetky spôsoby, ako sa tomu vyhnúť. „Všetko sa začalo pomaly meniť,“ uzavrela. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 04:21