Unsplash/Matthew Ansley
StoryEditor

Kanibal z Nemecka dostal doživotie. Bývalý učiteľ vraždil, aby realizoval svoje fantázie

Tasr08.01.2022., 14:32h
Krajinský súd v Berlíne v piatok odsúdil na doživomrežetie bývalého učiteľa Stefana R., ktorý v septembri 2020 zabil muža a na jeho pozostatkoch sa dopustil kanibalizmu. Na svojich webových stránkach o tom informovali týždenník Der Spiegel a stanica BBC.
Lajkuj Brainee.sk na

Stefan R. podľa sudcov svoju obeť zabil, aby „realizoval svoje kanibalské fantázie“ a uspokojil tým svoje sexuálne túžby.

Páchateľ sa podľa obžaloby 6. septembra 2020 so svojou obeťou prostredníctvom zoznamovacej služby dohodol na stretnutí vo svojom byte v berlínskej štvrti Pankow.

Obeti odrezal genitálie, chcel ich skonzumovať

Tam mužovi podal drogy, podrezal mu hrdlo a odrezal genitálie s cieľom skonzumovať ich. Telo obete po vražde rozdelil na kusy, ktoré schoval na rôznych miestach v štvrti Pankow.

Sudcovia rozhodli, že závažnosť činu prakticky vylučuje možnosť predčasného prepustenia. Doživotný trest odňatia slobody žiadala pre Stefana R. i prokuratúra. Jeho obhajoba žiadala oslobodenie.

Odhalili ho kosti v parku

Stefana R. zadržali v novembri 2020 po tom, ako okoloidúci v parku v Berlíne našli kosti patriace obeti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 11:42