Flickr/Joe Shlabotnik, Instagram/David Joyner
StoryEditor

Herec, ktorý hral deťmi milovaného dinosaura Barneyho má nový job. Venuje sa tantrickému sexbiznisu

kam09.11.2021., 13:00h
Čo urobí fialový dinosaur na dôchodku? No predsa rozbehne sexbiznis s tantrickými masážami.
Lajkuj Brainee.sk na

Detský muzikálový program s názvom Barney & Friends nebol na Slovensku príliš populárny. V Česku sa však dočkal kompletného prekladu spolu s piesňami, a tak je možné, že si ho v minulosti sledoval aj ty. Vysielal sa od roku 1992 až do roku 2010 a objavili sa v ňom aj neskoršie hviezdy, ako napríklad Selena Gomez a Demi Lovato.

Hlavnú úlohu v ňom mali plyšoví dinosauri Barney, malá Bop a BJ. Práve fialový Barney bol hlavnou postavou, ktorú si zamilovali všetky malé deti, ktoré vyrastali v časoch, kedy o Cocomelon v našej krajine nebolo ani potuchy. Bol to práve nastup lacných animovaných programov (a samozrejme nespočetné súdne spory a nárast verejného opovrhovania), ktoré prinútili spoločnosť nakrúcanie ukončiť.

​Herci na čele s predstaviteľom Barneyho, Davidom Joynerom, si tak museli hľadať novú prácu. Ten si zrejme zobral detskú radu z čias nakrúcania, že človek môže kýmkoľvek bude chcieť. Asi preto urobil to, čo pravdepodobne každý plyšový dinosaurus na dôchodku - rozbehol svoj vlastný sexbiznis s tantrickými masážami, informuje portál LadBible.

via GIPHY

Po desaťročí strávenom zábavou detí v obrovskom kostýme sú teraz jeho stredobodom hlavne ženy. Jeho klientky vysolia stovky dolárov za troj až štvorhodinové sedenia, pri ktorých im „odblokuje energiu“. Za túto sumu majú zákazníci sľúbený rituálny kúpeľ, vyváženie čakier a masáž – čo podľa neho môže viesť k „ohromujúcim“ orgazmom.

V rozhovore pre Vice v roku 2018 povedal: „Energia, ktorú som nazbieral v kostýme, je založená na základe tantry, ktorou je láska. Všetko pramení, rastie a vyvíja sa z lásky. Aj keď máte emocionálne zablokovanú energiu, najlepší spôsob, ako ju odstrániť, je odstrániť ju láskou a potom ju nahradiť Božou láskou. Láska lieči a umožňuje vám pokračovať v raste.“

​Fialový dinosaurus teraz svojimi vyjadreniami šokuje minimálne tak, ako keď sme prvýkrát počuli Majstra N nadávať. „Keď sa lingam (penis) a yoni (vagína) stretnú, dochádza k určitej energii, ktorú ruky na tele samotné nedokážu vytvoriť. Keď sa vrhnete na ženu, malo by to byť presne tak, ako keď hovoríte milosť alebo sa modlíte za jedlo, ktoré sa chystáte ujesť,“ hovorí Joyner.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Joyner (@djoyner22)

„Žiadne jedlo na svete sa nemôže porovnávať s nektárom bohyne, pretože je do toho zapojený duch. Skôr ako tento nektár ochutnáš, poďakuj sa. Bol by som rád, keby ženy pochopili, aká silná je tá energia.“ Tantrický sex existuje už roky, no do povedomia verejnosti sa dostal, až keď Sting povedal, že on a jeho manželka Trudie sú veľkými fanúšikmi.

Podľa Source School of Tantra Yoga sa zameriava na spojenie vášne, lásky a vedomia, aby sa sex zmenil na formu sprostredkovania. O „nektáre bohyne“ však nikde akosi nie je reč.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:38