Reuters
StoryEditor

Messi odletel do Paríža. Otec potvrdil jeho odchod do PSG

TASR10.08.2021., 14:44h
Kariéra argentínskeho futbalistu Lionela Messiho bude pokračovať v Paríži St. Germain. Informovalo o tom online vydanie denníka L´Equipe s tým, že 34-ročný útočník absolvuje v utorok večer lekársku prehliadku a na druhý deň by ho na tlačovej konferencii mali predstaviť ako novú posilu francúzskeho vicemajstra.
Lajkuj Brainee.sk na

Podľa L´Equipe podpíše Messi dvojročnú zmluvu s opciou na ďalšiu sezónu. Argentínčan po 21 rokoch odišiel z FC Barcelona, v španielskom veľkoklube strávil celú svoju doterajšiu kariéru.

Agentúra AFP informovala, že Messi popoludní prišiel v sprievode manželky a svojich troch detí na letisko v Barcelone, odkiaľ odletel do Francúzska. Dohodu s PSG potvrdil aj jeho otec v rozhovore pre španielske médiá.

Reuters

​Predtým už periodikum Mundo Deportivo, s odvolaním sa na svoje zdroje, informovalo o Messiho prestupe do Paríža ako o hotovej veci. Za "Blaugranas" strelil v 778 zápasoch 672 gólov a získal s klubom rekordných 34 trofejí.

Desaťkrát vyhral La Ligu, sedemkrát sa tešil z triumfu v Kráľovskom pohári a španielskom Superpohári. Na medzinárodnej scéne vyhral štyrikrát Ligu majstrov, trikrát MS klubov FIFA i európsky Superpohár.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 10:06