Slovenskí hokejisti bavia internetTikTok/ hockey__slovakia
StoryEditor

Unikli vystrihnuté zábery našich hokejistov. Slafkovský sa hral na Ronalda, Nemec volal vládny špeciál

som21.02.2022., 11:30h
Zdá sa, že v Pekingu sa stretla naozaj super partia. Bronzoví chlapci bavia nie len svojim hokejovým umom, ale aj zmyslom pre humor.
Lajkuj Brainee.sk na

Slovensko oslavuje historický úspech. Mladý tím Trénera Craiga Ramsayho získal pre Slovensko historický olympijský bronz. Vo veľkej miere sa na tom podieľal aj Juraj Slafkovský. Iba sedemnásťročný útočník dokázal v siedmich zápasoch nastrieľať sedem gólov a výrazne prispel k zisku bronzových medailí.

Slafkovský dostal do vienka nie len hokejový talent, ale zrejme aj zmysel pre humor. V rozhovore pre RTVS Šport si vystrelil z Christiana Ronalda, ktorý na tlačovke odmietol vodu a radšej si vypýtal vodu. Potom pred kamery zavolal svojich spoluhráčov a zábava sa iba vygradovala. Presvedčte sa o tom sami: 

@hockey__slovakia mám jak ronaldo dať colu preč?? #foryou #fyp #hockey #hokej #slovakia #slovensko #slafkovsky #jurajslafkovsky #fypシ #Slovensko #winterolympics #fy ♬ original sound - &lt3
menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 10:44