TASR/AP
StoryEditor

Bizarný zápas v Pekingu. Kanaďanky a Rusky odohrali súboj v respirátoroch, dôvod ťa nahnevá

som07.02.2022., 10:35h
Pandémia priniesla na zimnej olympiádu v Pekingu nečakaný výjav. Kanaďanky a Rusky odohrali hokejový zápas v respirátoroch. Ruské hokejistky totiž nedodali súperovi výsledky testov.
Lajkuj Brainee.sk na

Dokonca aj počas olympijských hier s prísnymi protipandemickými opatreniami na ženský zápas v ľadovom hokeji medzi Kanadou a Ruskom zvláštny pohľad. Oba tímy sa v pondelok vybrali na ľad s respirátormi pod hokejovými maskami.

Zápas začal o viac ako hodinu neskôr

Začiatok zápasu sa oneskoril o viac ako hodinu, pretože ruský tím nedodtal Kanaďankami správu o výsledkoch testov na covid-19. Kanadské hráčky odmietli nastúpiť na zápas. Ten sa nakoniec predsa len odohral aj keď s oneskorením. Informuje spravodajská stanica CNN.

Víťazné Kanaďanky

Ruské hráčky vyšli na ľad v tretej tretine bez repspirátorov, no Kanaďania si tie svoje ponechali. Zápas skončil v prospech kanadských hokejistiek. Rusky zdolali 6:1 a s deviatimi bodmi sú v tabuľke A-skupiny na predbežnom prvom mieste. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 03:23