naďArchív TASR
StoryEditor

Minister Naď o futbalových chuligánoch: Sú to opice, mali by byť exemplárne potrestaní

kov19.10.2021., 18:00h
Šéf obrany Jaroslav Naď sa poriadne rozohnil.
Lajkuj Brainee.sk na

Urobil tak na svojom facebookovom profile, kde sa v príspevku vyjadril k nepokojom na futbalovom derby Spartak Trnava- ŠK Slovan Bratislava.

„Pamätáte si moje vyjadrenie, že na plote Úradu vlády viseli opice? Viď prvé foto. Áno, to boli opice, pretože normálny človek sa takto nespráva… Myslel som si to vtedy a teraz ešte viac, “ prirovnáva Naď nedávne udalosti k protestom na Úrade vlády.

Futbal a opice

„Včera boli opice opäť raz vo forme. Dlhé roky som hrával aktívne futbal, dodnes ho hrávam rekreačne. Mám rád ten šport a rád naň chodievam aj ako divák, a to aj s deťmi," otvára tému futbal minister.

Dokonca rozumiem aj emóciám, ktoré futbal prináša. Ale to, čo opice z fanklubov Slovana a zo Spartaku, ale aj z iných spriatelených fanklubov oboch klubov včera predviedli, to už je za hranicou akejkoľvek únosnosti, “ napísal rozhorčený minister obrany.

Naď si myslí, že práve teraz je čas na využitie kamerových systémov na usvedčenie páchateľov. V príspevku zdôraznil, že podľa neho by chuligáni mali byť exemplárne potrestaní, aby zákon dostatočne chránil slušných ľudí.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 19:04