SeparInstagram/Separ__dms
StoryEditor

Nebičuje ho hanba? Separ použil falošnú výnimku na parkovanie v centre Bratislavy. Boli sme obeťou podvodu, tvrdí jeho manažér

Nikola Michalkova04.04.2024., 10:01h

Slovenský raper zaparkoval svoje auto v centre Bratislavy, pričom použil falošnú výnimku. Vec prešetruje polícia.

Lajkuj Brainee.sk na

Luxusné BMW X7, ktoré používa známy slovenský raper Separ, stálo na chodníku pred hotelom Carlton. Nebol na ňom vyznačený priestor na parkovanie ani na zastavenie. Za čelným sklom auta sa vynímal papier, na ktorom stálo, že „povoľuje výnimku z dopravnej značky označujúcej zákaz vjazdu, zákaz zastavenia, zákaz státia, iný zákaz, zónu s dopravným obmedzením, pešiu zónu, obytnú zónu a školskú zónu,“ uvádza sa na portáli Closer. Výnimka je ale podľa všetkého falošná.

Práve táto výnimka spustila policajné vyšetrovanie. Vydalo ju Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave a údajne bola určená pre Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (ÚNMS SR) na vykonávanie úloh úradu. Problém bol v tom, že samotný úrad vydal stanovisko, v ktorom uviedol, že výnimka je falošná.

image

Separ je za mrežami. Obľúbená cestovateľská krajina ho plánuje deportovať na Slovensko

„Predmetné výnimky nijako nesúvisia so služobnými vozidlami Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky. Ide evidentne o falzifikáty a v danej veci úrad urobil všetky potrebné kroky na jej riadne prešetrenie,“ píše sa v stanovisku. Separ, ani jeho priateľka Cynthia, podľa úradu pre nich nikdy nerobili žiadnu služobnú činnosť. „Spomínané osoby nepracovali a nepracujú a ani nespolupracovali a nespolupracujú s ÚNMS SR. Zásadne odmietame akúkoľvek súvislosť predmetných výnimiek a spomínaných osôb s ÚNMS SR,“ píše.

Odpoveď od manažéra

Portál Closer oslovil aj samotného rapera s priateľkou. Odpoveď prišla od Separovho manažéra Marcela Osztasa, ktorý potvrdil, že vec prešetruje polícia. „Separ a jeho priateľka boli v tomto prípade uvedení do omylu a stali sa súčasťou podvodu. Sám Separ išiel nahlásiť tento prípad na políciu, aby tento podvod začali riešiť. Ale ako píšem, aktuálne je to predmetom vyšetrovania, takže nemôžeme podávať žiadne ďalšie informácie,“ napísal.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:02