Ilustračné fotoPavol Zachar/Tasr
StoryEditor

Tragédia v Ružinove. Pri zavraždenej žene mali nájsť vedro s orgánmi, prehovorili susedia

bed05.01.2024., 12:00h

Desivá udalosť šokovala bratislavské sídlisko Ružinov. V jednom z bytov našli zavraždenú ženu.

Lajkuj Brainee.sk na

Patrícia (48) pracovala ako čašníčka a podľa susedov bola príjemná a ochotná žena, ktorá však fungovala v búrlivom vzťahu. Podľa svedeckých slov sa často hádali. 

„Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ uviedli po vražde policajti.

Podľa TV Markíza sa telo údajne nachádzalo na posteli v byte na treťom poschodí. Žena mala mať viaceré sečné a rezné rany. „Vo štvrtok v popoludňajších hodinách sme prijali na operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby hlásenie polície ohľadom nálezu mŕtveho ženského tela vo veku 48 rokov na Prievozskej ulici. Na miesto sme vyslali obhliadajúceho lekára,“ potvrdil záchranár Martin Balko.

image

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 47-ročnom Jozefovi Hanuskovi z Bratislavy. Nezvestný je od stredy 3. januára od 16.30 h, odvtedy o sebe nepodal žiadnu informáciu. Miesto jeho súčasného pohybu alebo pobytu nie je známe. Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlejšej postavy avšak s pivným bruchom. Má kratšie čierne prešedivené vlasy, modré oči, vzpriamenú chôdzu, priamu reč bez rečovej vady. Môže mať pri sebe ruksak aj pánsku ľadvinku a na hlave šiltovku bledej farby. FOTO TASR - KR PZ v Bratislave, 5. január 2024

Kr Pz V Bratislave/Kr Pz V Bratislave

Podľa portálu bolo telo ženy v zúboženom stave, pri ňom malo byť vedro s orgánmi – dokonca aj so srdcom, ktoré mal vrah Patrícii vyrezať z hrude. Polícia pátrala po jej partnerovi, Jozefovi Hanuskovi, ktorý bol niekoľko dní nezvestný. Podľa najnovších informácií ho mali v piatok popoludní zadržať. Muž pôsobí ako kuchár a sám na svojom webe vystupuje ako Kuchár Jožko.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 15:39