Vo volebnej miestnosti zomrel po kolapse volič.Daniel Stehlík/Tasr
StoryEditor

Vo volebnej miestnosti zomrel po kolapse volič. Hlasovanie na okrsku prerušili

TASR30.09.2023., 17:41h

Vo volebnej miestnosti v Považskej Bystrici zomrel po kolapse 78-ročný volič.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo volebnej miestnosti v považskobystrickej mestskej časti Považské Podhradie zomrel po kolapse volič. TASR to potvrdil hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Viliam Sládek.

Už predtým záchranári informovali, že vo volebnom okrsku v považskobystrickej mestskej časti Považské Podhradie došlo ku skolabovaniu staršieho pána. Hlasovanie kvôli tomu prerušili.

Aktualizované

"O 15.45 h sme na linku tiesňového volania záchrannej zdravotnej služby prijali žiadosť o pomoc k staršiemu mužovi, ktorý skolaboval vo volebnej miestnosti v Považskej Bystrici, v mestskej časti Považské Podhradie. Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulanciu záchrannej zdravotnej služby. I napriek snahe záchranárov sa nepodarilo 78-ročného muža zachrániť a na mieste prítomný lekár záchrannej zdravotnej služby po neúspešnej resuscitácii konštatoval smrť," informoval Sládek.

image

Parlamentné voľby 2023 ONLINE: Moratórium sa predlžuje, vo volebnej miestnosti zomrel starší volič

Počas zásahu zdravotných záchranárov bolo podľa zapisovateľky okresnej volebnej komisie v Považskej Bystrici Adriany Oravíkovej hlasovanie v okrsku prerušené na trištvrte hodinu. Volebná miestnosť tak bude otvorená pre hlasovanie do 22:45.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 01:36