Na snímke zľava poslanci NRSR György Gyimesi (OĽaNO), Štefan Kuffa (nezaradený) a podpredseda vlády a minister financií SR Igor Matovič (OĽaNO).Jaroslav Novák/Tasr
StoryEditor

Kritika a zhrozenie. SOM HETERO, fňuká Matovič a netaktne tak reaguje na smrť dvoch ľudí pred Teplárňou

bed17.10.2022., 08:50h

Vy ste ten spolužiak zo základky, čo bol strašný debil a na stretávke po rokoch sa to ešte viac potvrdilo. Akurát už by ste mali ísť radšej domov, reagujú komentujúci pod statusom, ktorý v nedeľu večer uverejnil minister financií.

Lajkuj Brainee.sk na

Ešte aj konzervatívny premiér Eduard Heger si aspoň malým gestom uctil pamiatku dvoch zabitých ľudí – Juraja a Matúša, ktorí minulý týždeň neprežili streľbu pred Teplárňou. Aj z reakcií politikov na neodpustiteľný skutok môžeme vidieť, na akú časť voličov smerujú a k akým ideológiám sa hlásia. Igor Matovič mal asi lenivú nedeľu, ktorú zakončil nevhodným statusom, ktorý zožal vlnu kritiky. 

Minister asi zabudol na to, že minulú stredu večer z čistej nepodloženej nenávisti nikto do hetero ľudí nestrieľal a nepripravil ich o život len pre to, že sedeli na lavičke pred gay barom. Matovič sa mohol zosobášiť, mohol bez strachu verejne vyznať lásku svojej partnerke a vychovávať dve deti. Nik sa nad tým ani nepozastavil. Za čo sa Matovič ospravedlňuje, nie je jasné. Za svoje už roky polarizujúce a nevhodné správanie asi nie. 

Status zožal obrovskú vlnu kritiky, vyjadrili sa pod neho aj známe osobnosti, ktoré nesúhlasia s Matovičovou patetickou a nezmyselnou komunikáciou.

Len 19-ročný mladík Juraj, syn Harabinovho politika, najprv zabil dvoch mladých ľudí, ktorých si pred barom na Zámockej doslova vyčíhal, neskôr obrátil zbraň proti sebe. Polícia nebezpečného a ozbrojeného jedinca nevedela celú noc nájsť, vypátrala ho až po telefonáte náhodného okoloidúceho, ktorý našiel Juraja ležať na zemi bez známok života. V piatok sa konalo zhromaždenie a pochod spred baru Tepláreň na Námeste SNP, kde odhadom 15-tisíc ľudí prišlo vyjadriť svoj nesúhlas s nenávisťou šírenou voči LGBTQ komunite. 

 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 07:06