Jana Bittó Cigániková, Romana Tabák.Hn/filip Duffala, Tasr//
StoryEditor

Bitka dvoch poslankýň má dohru. Romana Tabák podala trestné oznámenie na Cigánikovú

Miroslav Kamody05.10.2022., 14:48h

Incident sa od fyzických úderov presunie do súdnej siene. Obe účastníčky konfliktu na seba navzájom podali trestné oznámenia.

Lajkuj Brainee.sk na

Medializovaná bitka dvoch poslankýň ani zďaleka nie je na svojom konci. Po tom, čo 24. septembra Jana Bittó Cigániková na Facebooku oznámila, že podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie. Dnes sa aj druhá strana konfliktu, Romana Tabák, rozhodla reagovať vlastným trestným oznámením. 

„Po konzultácii s advokátom som sa rozhodla takto reagovať, nakoľko pani Cigániková naďalej podniká zákerné kroky voči mojej osobe, hoci dobre vie, že incident ktorý bol v médiách opisovaný ako môj útok na ňu, vyvolala ona sama,” napísala Tabák. O Cigánikovej povedala, že si incident zrejme nepamätá pre svoju „totálnu opitosť a pravdepodobne aj požitie omamných látok.”

image

Romana Tabák pre Brainee: Moje meno predáva, médiá si na mne robia čítanosť

Vraj je nútená brániť sa

Podľa jej slov pôvodne nechcela incident medializovať a ani podnikať iné kroky, no je nútená sa brániť rovnako, ako sa na koncerte musela „brániť jej verbálnemu a fyzickému útoku.” Tabák je presvedčená, že u Cigánikovej nejde o prvý incident, kedy nedokázala odolať nástrahám návykových látok.

Kauzu dokonca dokázala spojiť s tragédiou na Zochovej. „Ako športovec som odporcom neprimeraného požívania alkoholu a vôbec sa nestotožňujem s legalizáciou drog, nakoľko robia z ľudí zvieratá, ktoré nedokážu zodpovedať za svoje činy, o čom sme sa nanešťastie presvedčili aj pri tragickej dopravnej nehode na Zochovej.”

Každá s poslankýň má vlastnú verziu toho, čo sa pri incidente na bratislavskom koncerte stalo. „Pani poslankyňa Tabák zareagovala maximálnym využitím svojej mentálnej kapacity, a teda ako zvieratko. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať,“ napísala liberálna poslankyňa Cigániková pár dní po incidente.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 10:08