Facebook/Andrej Medvecký - poslanec NR SR
StoryEditor

Kotlebovci prerazili dno. Pred Úrad verejného zdravotníctva vysypali kopu hnoja

Miroslav Kamody09.09.2021., 14:01h
Kotlebovci pred Úrad verejného zdravotníctva vysypali kopu hnoja. Reakcia úradu na seba nenechala dlho čakať.
Lajkuj Brainee.sk na

Odporcom očkovania a protipandemických opatrení zrejme opäť došla trpezlivosť a rozhodli sa kreatívne odprezentovať svoj názor na situáciu. Poslanec Národnej rady Andrej Medvecký totiž pred Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky vysypal kopu hnoja a nezabudol sa pod svoju kôpku riadne podpísať. Uprieť sa mu nedá ani fakt, že mal vzorne aspoň masku na ochranu dýchacích ciest, všakže.

„Zabíjate národ! Národ Vám to vráti! Ján Mikas pred svoj Úrad verejného zdravotníctva dostal zásielku pripomínajúcu jeho nariadenia,” napísal poslanec v príspevku na sociálnej sieti. Len pripomeňme, že počet nových prípadov dnes takmer prekonal číslo 600 a počet obetí koronavírusu sa už zvýšil na 12 556.

Reakcia Úradu verejného zdravotníctva na seba nenechala dlho čakať. „Ďakujeme za príspevok k riešeniu zhoršujúcejšej sa epidemickej situácie v našej krajine. Každý podľa svojich možností… Žiaľ, materiálu v tejto forme nie je možné priradiť registratúrne číslo,” napísal úrad na sociálnej sieti.

My len pripomenieme, že poslanec Andrej Medvecký bol v minulosti dvakrát stíhaný - raz za napadnutie cudzinca z Dominikánskej republiky. „Ty neger, rozkopte negra, k***t čierny!“ kričal s s bratrancom Jozefom na Cruza. Keď spadol na zem, kopali ho do hlavy, do bokov a do rúk, ktorými sa bránil, píše sa v uznesení Krajského súdu v Žiline. Neskôr bol stíhaný za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 02:11