Twitter/Stop_catcalling_now
StoryEditor

Polícia identifikovala muža, ktorý vo vlaku onanoval na 14-ročnom dievčati

Ľubomíra Somodiová02.08.2021., 09:48h
Muža obvinili z výtržníctva.
Lajkuj Brainee.sk na

V polovicu júla sa na instagramovom účte stop_catcalling_now, upozorňujúcom na nevhodné sexuálne správanie, objavil príspevok, v ktorom 14-ročné dievča opisuje, ako na ňom masturboval neznámy muž vo vlaku vo veľkopriestorovom vozni, a pritom sa usmieval. Video sa rozšírilo v médiách a na internete. Polícia tvrdí, že vďaka tomu sa muža podarilo identifikovať. Ide o 35-ročnému Lukášovi O. z okresu Topoľčany.

„V priebehu uplynulého mesiaca (júl) sme na základe novinárskych otázok zaznamenali prípad protiprávneho konania, ku ktorému došlo v jednom z vlakov smerujúcich do Bratislavy,“ píše Polícia SR na svojom facebookovom účte.

Bol obvinený z výtržníctva

„Železniční policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať, pričom aj na základe medializovania tohto prípadu sa im podarilo v krátkom čase stotožniť tohto muža,“ informuje polícia.

35-ročný onanista bol obvinený z prečinu výtržníctva. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí odňatia slobody až na tri roky. Obvinený je stíhaný na slobode.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 15:57