Kvôli ostrému štrajku by zostalo mnoho liniek v hlavnom meste neobslúžených.TASR
StoryEditor

Bitka v bratislavskej MHD. Žena upozornila muža na respirátor, on odpovedal päsťami

TASR04.04.2022., 13:00h
Drámu v električke vyriešil pohotový cestujúci. Agresora strhol na zem a zabránil mu v ďalšom besnení. Prípadom sa už zaoberajú bratislavskí policajti.
Lajkuj Brainee.sk na

Informovala o tom Silvia Šimková z oddelenia komunikácie a prevencie Policajného zboru v Bratislave.

V sobotu popoludní počas cesty v električke došlo k hádke medzi mužom a ženou. „Žena neznámeho muža upozornila, aby si nasadil respirátor, pretože sa nachádza v električke. Verbálny konflikt následne prerástol do fyzického konfliktu, počas ktorého muž zaútočil aj na ďalšieho cestujúceho," povedala polícia.

Ďalej priblížila, že agresívny muž udieral päsťami cestujúceho do tváre. Ten sa bránil a snažil sa vytlačiť muža von z električky. Utrpel pri tom ďalšie poranenia tváre.

„Celému incidentu sa prizeral jeden z cestujúcich, ktorý páchateľa po fyzickom kontakte s mužom strhol na zem a zabránil mu tým ďalšiemu útoku,“ poznamenali policajti. Na miesto bola privolaná hliadka prvého bratislavského okresu, ktorá muža obmedzila na osobnej slobode. Následne ho eskortovali na obvodné oddelenie.

​„Napadnutý cestujúci, ktorý utrpel zranenia, bol prevezený rýchlou zdravotnou pomocou do nemocnice k ošetreniu,“ podotkla Šimková.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 07:19