Jána Slotu nikto neprekoná. Na jednom dávnom sneme v Žiline na adresu homosexuálov povedal, že „vzťah dvoch bradatých pánov nie je ani etický, ani estetický. "TASR
StoryEditor

NAKA obvinila Jána Slotu. V roku 2018 mal ako sudca prijať úplatok

TASR24.03.2022., 16:01h
Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Prezídia Policajného zboru obvinil Jána S. zo Žiliny pre zločin prijímania úplatku. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Podľa Televízie Markíza ide o bývalého predsedu SNS a exprimátora Žiliny Jána Slotu.
Lajkuj Brainee.sk na

Vyšetrovateľ NAKA zároveň obvinil ďalšie dve osoby pre zločin prijímania úplatku a prečin podplácania. Trestné stíhanie vedie v súvislosti s poskytnutím úplatku v roku 2018 sudcom Krajského súdu Žilina za ovplyvňovanie rozhodnutí v im pridelených trestných veciach, uviedla polícia.

„Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry Prezídia policajného zboru vzniesol obvinenie Ing. Jánovi S. zo Žiliny pre zločin prijímanie úplatku a zároveň vzniesol obvinenie ďalším dvom osobám pre zločin prijímanie úplatku a prečin podplácanie,“ napísala polícia na sociálnej sieti.

„Trestné stíhanie je vedené v súvislosti s poskytnutím úplatku v roku 2018 sudcom KS Žilina za ovplyvňovanie rozhodnutí v im pridelených trestných veciach,“ dodala polícia na Facebooku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 14:57