KavaschováTASR/Jakub Kotian
StoryEditor

Nahé fotky celebrít, ktoré vydieral hacker, sú len kampaň. Kavaschovej príbeh je však reálny

som01.02.2022., 12:10h
Séria videí, v ktorých sa známe tváre priznávajú k tomu, že ich neznámy páchateľ vydieral zverejnením ich nahých fotografií, je kampaň mobilného operátora. Príbeh herečky Dominiky Kavaschovej je však reálny.
Lajkuj Brainee.sk na

Slovenské celebrity sa v uplynulých dňoch na sociálnych sieťach postupne priznávali k tomu, že ich vydierajú hackeri. Tí mali údajne získať ich intímne fotografie. 

Kavaschovej reálny príbeh

Herečka Dominika Kavaschová dnes na Instagrame priznala, že séria videí je súčasťou kampane o bezpečnosti na internete, za ktorou stojí istý mobilný operátor. Lenže herečka si takouto skúsenosťou reálne prešla. „Pred pár dňami mi napísal niekto, kto tvrdil, že má moje intímne fotky. Odignorovala som to, pretože som si vôbec neuvedomovala, že mám nejaké intímne fotky,“  zdôverila sa vo videu.

​Vynorili sa jej spomienky

Herečka sa zverila, že keď ju mobilný operátor oslovil s kampaňou, vrátili sa jej nepríjemné spomienky „Zalial ma pot, lebo sa mi vybavili spomienky,“ hovorí s tým, že v tom čase bola iba študentkou. 

„Tá predstava, že mi niekto zničí to, na čom tak veľmi driem, pracujem a na čom mi tak veľmi záleží, hneď na začiatku bola pre mňa nepredstaviteľná. Lebo to je hrozná predstava. Tá predstava, že niekto manipuluje vašimi osobnými vecami a vy neviete, kto to je, je hrozná,” uviedla a dodala, že práve preto sa rozhodla ísť do kampane.

instagram/ donda_kawa

Bezpečnosť

Kavaschová tvrdí, že po spustení kampane, dostala veľa podporných správ. Ozvali sa aj takí, ktorí si niečím podobným tiež prešli. A práve preto si Dominika myslí, že sa tejto téme naozaj treba venovať a treba a na internete je potrebné správať sa ostražito.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. apríl 2024 23:35