V centre Bratislavy sa veselo popíjalo v tajne krčme aj napriek zákazu. Majiteľa podniku zadržali (ilu)TASR/Martin Baumann
StoryEditor

V centre Bratislavy sa veselo popíjalo v tajnej krčme aj napriek zákazu. Majiteľa podniku zadržali

ros16.12.2021., 13:40h
Krčma porušila opatrenia, musí za to niesť následky.
Lajkuj Brainee.sk na

Niekoľkí ľudia si z opatrení nerobia ťažkú hlasu a ignorujú ich. Takto našli policajti aj niekoľko mužov, ktorí sedeli v krčme napriek zákazu. 

"Na základe oznámenia od občana, bola hliadka policajtov vyslaná do pohostinstva na Žilinskej ulici. Tam bolo na mieste zistené, že aj napriek aktuálne platným obmedzeniam, bola prevádzka otvorená a v jej vnútorných priestoroch sa nachádzali zákazníci. Tým boli na mieste predávané rôzne alkoholické nápoje a zároveň im bolo umožnené ich konzumovanie v interiéri prevádzky, a to aj napriek platnosti vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva č. 290. Práve ňou sa nariaďujú opatrenia na území Slovenskej republiky, pri ohrození verejného zdravia k obmedzeniu prevádzok na základe uznesenia vlády Slovenskej republiky," uviedla Polícia SR na svojom Facebooku.

Podľa polície vzniklo na mieste podozrenie zo spáchania protiprávneho konania, pričom zadržali 57-ročného muža, ktorý bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Nakoniec ho umiestnili do cely policajného zaistenia. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie. Vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní," dodala Polícia SR.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 10:38