Pribudlo viac ako 1000 prípadov covidu (ilu)Brainee.sk
StoryEditor

Pribudlo viac ako 1400 infikovaných, stúpol aj počet úmrtí. Premiér vyzýva ľudí, aby dodržiavali opatrenia

TASR07.10.2021., 10:06h
Pandemická situácia sa opäť zhoršuje, potvrdil to aj premiér Eduard Heger. Okrem toho zdôraznil dôležitosť zaočkovania pri ochrane pred koronavírusom.
Lajkuj Brainee.sk na

Testy odhalili 1451 pozitívnych pri 11 115 PCR testoch. Pribudlo osem úmrtí. Počet hospitalizovaných stúpol o 34, aktuálne leží v nemocniciach 787 pacientov. Pandemická situácia sa podľa premiéra Eduarda Hegera zhoršuje. Nemocnice sa plnia a spôsobuje to podľa neho odklad operácií a enormne to zaťažuje zdravotníkov.

„Chcem sa poďakovať zdravotníkom, že robia svoju prácu, ktorá je aj služba a je veľmi náročná,“ povedal premiér, ktorého citoval Denník N. Vlna bude podľa neho ešte rásť. V nemocniciach sú podľa neho v drvivej väčšine nezaočkovaní.

„Sám som prekonal covid a keď som si dal urobiť test na protilátky, mal som hladinu štrnásť. Po očkovaní som mal 215,“ tvrdí premiér s tým, že očkovanie chráni ľudí. Občanov poprosil, aby aj naďalej dodržiavali opatrenia. 

Premiér zdôraznil dôležitosť zaočkovania pri ochrane pred koronavírusom Premiér zdôraznil dôležitosť zaočkovania pri ochrane pred koronavírusom TASR

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 16:01