Reuters
StoryEditor

Adam strávil ako reportér na Ukrajine tri týždne: Ľudia vedia, že po eufórii príde depresia, ale musia vydržať (podcast)

Miroslav Kamody30.03.2022., 12:00h
V najnovšej epizóde nášho podcastu sme sa rozprávali s reportérom, ktorý od začiatku konfliktu na Ukrajine informoval o situácii vo vojnou zmietanej krajine z prvej ruky.
Lajkuj Brainee.sk na

Adam Záhorský je reportér Hospodárskych novín, ktorý sa len pred niekoľkými dňami vrátil z Ukrajiny, kde mapoval situáciu od začiatku vpádu ruských vojsk. V podcaste Not Sorry to Think hovorí aj o tom, ako Ukrajinci bránia svoju krajinu, či sa bál o svoj život a čo ho najviac počas jeho cesty emocionálne zasiahlo.

Aj keď sa už momentálne na Ukrajine nenachádza, počas svojej cesty sa zoznámil s ľuďmi, s ktorými je v kontakte. Okrem toho prezradil, ktoré miesta ho lákajú ako vášnivého cestovateľa, ktorú rieku by rád splavil na svojom kanoe a prečo by si mal aspoň raz v živote navštíviť Moskvu.

Celú epizódu si môžeš vypočuť nižšie, alebo aj na Podmaze, Google Podcasts, Apple Podcasts či Anchore.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/rozhovory, menuAlias = rozhovory, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 03:51