Splnil si sen, vyzerať ako Madonna.Twitter/4543e9/
StoryEditor

Adam si plní svoj sen. Vysolil takmer 168 000 eur na to, aby vyzeral ako Madonna

bib12.07.2023., 12:00h

Tridsaťdeväťročný Adam Guerra je ochotný zaplatiť čokoľvek, len aby sa čo najviac podobal na speváčku Madonnu. Absolvoval už devätnásť operácií a nevie sa nabažiť svojej podobnosti so slávnou ikonou. "Už ako dieťa som všetkým hovoril, že raz budem Madonna," povedal.

Lajkuj Brainee.sk na

Nákladný koníček

Adam si hovorí Venus D-Lite a v USA sa živí ako drag queen. "Posledných dvadsaťjeden rokov nerobím nič iné, len sa snažím čo najviac podobať Madonne. Absolvoval som niekoľko úprav tváre. Výplne do tváre, brady. Podstúpil som plastiku nosa a ďalšie zákroky. Všetky som podstúpil v priebehu niekoľkých rokov," povedal pre Dailystar, píše sa na Idnes.cz. 

Okrem toho minul majetok na kostýmy, ktoré sú replikami tých, ktoré Madonna predvádzala na koncertoch alebo vo videoklipoch. Doma má teda slušnú zbierku oblečenia a má aj repliky jej šperkov.

Rodina si nechcela zvyknúť 

Vo svojom podnikaní je veľmi úspešný a obľúbený, ale jeho rodina nebola z jeho koníčka spočiatku nadšená. Nechceli, aby si dal urobiť vizáž. "Dnes som všetkým dokázal, že moja tvrdá práca stála za to. Som šťastný, mám svoju vlastnú šou a premenu neľutujem," dodal.

Portál Idnes.cz patrí do vydavateľstva Mafra, pod ktoré spadá aj Brainee.sk. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 09:53