Elliot Page je hrdý na svoje telofacebook.com
StoryEditor

Herec Elliot Page zožal úspech za fotografiu v plavkách, ktorú zdieľal po operácii pohlavia

Radka Rosenbergová25.05.2021., 14:07h
Post Elliotovej nahej hrude získal viac ako dva milióny lajkov. 34-ročný herec vyjadril, že mu zmena pohlavia zachránila život. 
Lajkuj Brainee.sk na

V príspevku na instagrame s tagmi #transjoy a #transisbeautiful pózoval vysmiaty v bazéne v plaveckých šortkách. Vyjadril sa, že sa vo svojom tele po prvýkrát cíti pohodlne a je veľmi šťastný. Už sa zaň nehanbí a po sprche sa nebojí pozrieť do zrkadla. Post získal viac ako dva milióny lajkov a vlnu podporných komentárov celebrít, ktoré chvália jej nový vzhľad.

„Kamarát, chápem, prečo si ma na tom tréningu rozdrvil!“ komentoval herec Justin Cornwell. Aj Miley Cyrus mu post osrdiečkovala. „Vyzeráš úžasne ... a hlavne šťastne,“ vyjadrila sa hlavná predstaviteľka Upírskych denníkov Nina Dobrew. Herečka Julianne Moore, ktorá si s Elliotom zahrala vo filme Všetko čo mám rád, mu popriala šťastné leto.

Verí, že zachráni život iným ľuďom

Známa americká moderátorka a herečka Oprah Winfrey sa vyjadrila, že Elliot bude toto leto svietiť jasnejšie ako slnko. Elliot sa snaží bojovať za práva LGBTQ komunitu a vďaka operácii sa to snaží robiť ešte viac. „Verím, že táto operácia zmení a zachráni život aj iným, nielen mne." Page kritizoval zákony v Arkansase a na ďalšie právne boje v USA, ktoré hrozili zákazom prístupu  transsexuálov k určitým liečebným postupom.

Kanaďan sa preslávil najmä vďaka roli tehotnej tínedžerky vo filme Juno, za ktorý ho nominovali na Oscara. Medzi ďalšie významné filmy patrí Inception a séria X-Men. Najnovšie účinkoval ako Vanya Hargreeves v akčnom seriáli od Netflixu Umbrella Academy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/lgbti, menuAlias = lgbti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 22:31