TikToker si dáva tetovať svojich hejterov.Modern_day_angel/Tiktok
StoryEditor

S neprajníkmi sa vyrovnáva po svojom. Influencer si dáva tetovať mená hejterov na telo

Nikola Michalkova27.10.2023., 09:30h

Niektorí si dávajú vytetovať niečo, čo má pre nich hlbší význam, muž na TikToku to poňal z úplne inej stránky. Dáva si tetovať svojich hejterov.

Lajkuj Brainee.sk na

​Ethan má 27 rokov, pochádza z Tampy na Floride a na TikToku vystupuje pod menom „modern.day.angel“. Pracuje v call centre. Preslávil sa najmä tým, ako na svojich hejterov reaguje. Celé sa to začalo úplne nevinne. Na svojom profile na TikToku totiž zverejňoval videá zamerané na náboženskú východu a netajil sa ani tým, že je gej. Všetko sa ale zmenilo, keď sa v jeho komentároch začali objavovať ľudia, ktorí ho kritizovali, píše sa na portáli Vice.

Začal si dávať na svoje telo tetovať práve svojich hejterov. A je dokonca známy tým, že si vždy urobí hlboký prieskum osobného života každého, kto mu napíše niečo negatívne. Tieto informácie následne využíva na to, aby na nich útočil prostredníctvom ich osobných problémov – vyťahuje veci od obvinení zo zabitia či ich traumy. Ako príklad je tetovanie súdneho zákazu priblíženia sa, ktorý je proti jeho hejterke zo strany jej bývalého. Naposledy si dokonca nechal vytetovať mŕtveho otca muža, ktorý mu pod videom zanechal nenávistný komentár. My môžeme povedať, že jeho spôsob jednania s hejtermi je skôr otrasný ako obdivuhodný. 

@modern_day_angel Replying to @EJ Gibney ♬ Super Bass - Nicki Minaj

Reakcie 

Samozrejme, jeho konanie nezostalo bez povšimnutia. Vyvolalo to kontroverziu a taktiež aj hrozbu súdneho konania, či vyhrážky smrťou. Od júla bol jeho profil zablokovaný celkovo 20-krát. Muž sa nevzdal a vždy si založil nový profil. Prišiel aj s tým, ako tomu predísť a začal hovoriť v hádankách. To mu tiež nepomohlo, a keď dosiahol viac ako 246 tisíc sledovateľov, jeho profil bol opäť zablokovaný. 

Jeho život

Ethan bol desať rokov závislý na drogách či iných opiátoch. Keď vytriezvel, začal s jeho záľubou v tetovaniach. Dával si ich robiť najskôr na ruky či krk. Jedného dňa ale prišiel s tým, že si dá potetovať tvár. Tak aj urobil a jeho tvár preto zdobí malá hviezda, ktorá je v súčasnosti už celá čierna. 

Keď sa rozhodol založiť si TikTok, kde otvorene rozprával o svojej sexuálnej orientácii, prišli aj prvé nenávistné reakcie. „Ľudia ma obťažovali kvôli tomu, ako vyzerám a kvôli mojej sexualite,“ hovorí. V tom momente dostal nápad, že im to začne vracať. Jeho prvá obeť bol chalan, ktorý mu napísal, že nikdy nebude mať priateľku. „Tak som našiel jeho Facebook a zverejnil som odpoveď: ‚Nechcem priateľku, ale teraz idem spať s tvojím synom’ a pridal som fotku jeho syna, ktorú som získal z Facebooku,“ opísal. 

Celá vec s tetovaním začala krátko po tom, ako sa rozhodol bojovať s hejtermi. Uvedomoval si, že spôsob, ako s nimi komunikoval, si získaval viacero zobrazení a veľa pozornosti. Preto sa Ethan snažil prísť na to, čo môže ešte urobiť. „Potom mi napadol nápad s tetovaním – je to šokujúce, ľudia sú otrasení. Hovoria si: ‚Nemôžem uveriť, že by si si dal na telo niečo trvalé pre niekoho, kto na internete rozpráva hovadiny‘. Ale úprimne, je mi to jedno,“ hovorí. 

Príbehy tetovaní

Opísal aj tetovanie staršieho muža menom Otis. Aj on v komentároch písal nepekné veci. No ako tvrdí Ethan, v porovnaní s ostatnými ani neboli také hrozné. „Len hovoril, že nikdy nedostanem prácu v Amerike, keď budem mať tetovanie na tvári. Potom mi napadlo, že by bolo vtipné poňať ho ako rapera na SoundCloud s tetovaním na tvári. Video vybuchlo. Myslím si, že je to jedna z mojich najlepších prác,“ hovorí. 

@modern_day_angel Replying to @Christopher Harris ♬ I‘m N Luv (Wit a Stripper) (feat. Mike Jones) - T-Pain

Avšak v tomto čase ešte nezachádzal do krajností ako lustrovanie súkromia jeho hejterov. Začalo to v júli tohto roka. Ako prvá si to vyskúšala Lisa, ktorá mu komentovala videá a písala, že vyzerá ako šialenec. „Tak som ju začal skúmať a našiel som súdny zákaz priblíženia, ktorý na ňu podal jej bývalý,“ vysvetlil. Neváhal, a následne pridal video, v ktorom povedal: „Ty sa naozaj nevieš ovládať, píšeš všetky tie negatívne komentáre. Zdá sa, že je to u teba vzorec, pretože si sa nedokázala ovládať ani v roku 2018, keď bol proti tebe podaný tento súdny zákaz priblíženia.“ Vo videu následne ukázal snímok tohto dokumentu. Žena ho nahlásila, kvôli čomu mu účet zablokovali. 

Prípad ale nekončil. Následne si vytvoril falošný účet, kde vystupoval ako 20-ročná blondína menom Heather. Našiel jej bývalého priateľa a začal si s ním písať. V prestrojení zisťoval, či je single, čo potvrdil. 

A ak sa pýtaš na jeho schopnosti, vďaka ktorým sa k takýmto súkromným veciam dostáva, aj k tomu sa vyjadril. „V skutočnosti nie je vôbec ťažké nájsť tieto veci. Trollovia na internete sú fakt hlúpi. Veľa ľudí, ktorí tieto komentáre píšu, používa svoje celé meno. Potom si ich idem vygoogliť a vychádzajú mi tieto veci. Používam aj jednu z tých webových stránok, ktoré preverujú minulosť ľudí, a viem, ako sa robí aj porovnávanie tvári,“ vysvetlil. V súčasnosti to už ale nerobí sám. Ako hovorí, pomáhajú mu s tým rôzni pátrači či priatelia na Discorde. „Ak niekto rozpráva hlúposti, jednoducho napíšem na Discord a poviem: ‚Bavte sa, nájdite, čo sa dá‘. Zvyčajne to dokážu nájsť veľmi jednoducho.“

Niekedy to ľutuje

Samozrejme, otázkou je, ako to môže vôbec urobiť a objavuje sa otázka, či to vôbec niekedy ľutuje. Podľa jeho slov sú chvíle, keď si je istý, že zašiel priďaleko. „Ale necítim sa preto zle, lebo tí ľudia sa tak trochu vymykajú z radu, aby ma bezdôvodne kritizovali. Niekedy mám pocit, že ľudia to robia naschvál, pretože chcú, aby som to robil,“ uzatvára. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. máj 2024 01:33