Lillian Droniak má na TikToku viac ako milión sledujúcich.Grandma Droniak/Instagram
StoryEditor

Má 93 rokov, baví milióny sledujúcich na TikToku a vo veľkom randí. Fanúšikom prezradila, ako by mal vyzerať jej pohreb

93-ročná seniorka na TikToku baví milióny užívateľov. Plánuje svoj pohreb, chystá sa na cintorín za svojím manželom a pokiaľ sa vám nepáči jej značka oblečenia, môžete odísť.

Lajkuj Brainee.sk na

Sama o sebe tvrdí, že na svojich pleciach nesie ťarchu TikToku a na sociálnych sieťach sa objavuje už viac než desať rokov. 

Na TikToku prevažujú mladí, respektíve dospievajúci užívatelia. V poslednej dobe na ňom ale začínajú tvoriť aj starší, v niektorých prípadoch aj dôchodci. To je prípad aj 93-ročnej babičky z USA, ktorá podľa svojich slov teraz musí niesť ťarchu TikToku na svojich ramenách, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz

Preslávila sa vďaka videám s vnukom

Lillian Dorniak, ktorá vystupuje pod prezývkou „grandma_dorniak“, sa prvýkrát na sociálnych sieťach objavila pred viac než desiatimi rokmi. So svojím vnukom Kevinom Dorniakom, ktorý tiež tvorí rôzny obsah na sociálne siete. Vtedy išli spolu autom a jeho sledujúci si ju okamžite zamilovali a neskôr začali tvoriť spoločné videá na Youtube. 

Následne sa Lillian presunula na TikTok, kde ju aktuálne sleduje takmer deväť miliónov používateľov a jej videá milujú. „Poďte sa so mnou nachystať na cintorín. Idem tam navštíviť svojho manžela,“ hovorí v jednom zo svojich videí, v ktorom sa maľuje pred zrkadlom. „Dám si rúž, možno dnes pobozkám ducha,“ rozpráva ďalej s kamennou tvárou. Neskôr si vyberá oblečenie a potom sa pred hrobom svojho manžela pýta, či mu chýbala. 

Videá sú vtipné a má aj vlastný merch

Jej videá sú jednoducho vtipné a hoci sú jej vtipy niekedy príliš ostré, ona ich myslí s nadhľadom, a pretože si uťahuje sama zo seba. „Musím teraz používať chodítko, pretože ma bolí chrbát. Možno preto, že musím niesť na svojich ramenách TikTok,“ smeje sa. Vraj je to ale v poriadku, je totiž stále skvelá. To, že musí niesť TikTok na svojich ramenách je hláška, ktorú Lillian používa zakaždým, keď ju niečo bolí a sledujúci to milujú. 

V jednom zo svojich starších videí popísala tiež pravidlá, ktoré platia pre jej pohreb. Raz to vraj musí prísť, a tak je lepšie vyjasniť si dopredu, ako má pohreb vyzerať. Rieši, kto nie je pozvaný, praje si, aby sa všetci hostia opili a tiež ich prosí, aby príliš netrúchlili. Vraj by totiž vyzerali ako hlupáci. Keď ju jedna sledujúca poprosila, aby nikdy nezomrela, Lillian jej odpovedala, že nesmie nikomu hovoriť, čo má robiť. 

Samú seba predstavuje ako celebritu a 93-ročnú babičku. A pretože je celebrita, predáva tiež svoj „merch“. Môžete si nechať vyrobiť tričko s akoukoľvek potlačou a v akejkoľvek farbe, ktoré ponúka. „Toto je moja módna značka a pokiaľ sa vám nepáči, pokojne môžete odísť,“ predstavuje svoju značku Lillian. 

@grandma_droniak Reply to @kennedybriastar ♬ original sound - grandma_droniak

Takmer každé jej video má cez štyri milióny prehratí. Najviac používateľov ale pobavilo video, v ktorom hovorí, prečo nemá partnera. Vraj s nikým nechce komunikovať, kedy ale chcela, mohla by ich mať aj päť alebo šesť. Vo svojich videách nie je sprostá, len vtipná a aj tým si získala srdcia mnohých fanúšikov. 

Influencerka seniorka aj v Česku

Aj v Česku je jedna zo známych influenceriek seniorka. Hovorí si Flexybabka a snaží sa so svojimi videami cieliť primárne na mladé publikum. Jej videá sú ale od Lillian odlišné, mnohokrát používa vulgárne a nevyberavé slová. Jej videá sú tiež mnohokrát bizarné. Tancuje, hovorí neslušne, zmieňuje marihuanu a má sexuálne narážky. Za to ju tiež mnohí kritizujú. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 06:25