Ani vzťah s handrovým panákom sa nevyhol typickým manželským hádkam...Brainee X Canva/
StoryEditor

Žena sa vydala za handrového panáka: Náš vzťah má krízu. Partnera obviňuje z nevery

mor22.11.2022., 13:00h

Vyzeralo to, že našla toho pravého a že im to bude klapať. Avšak ani manžel zošitý z handier nie je dokonalý a môže dôveru narušiť neverou. Ak si myslíš, že vzťah s plyšákmi je vždy prechádzkou ružovou záhradou, ani nevieš, ako veľmi sa mýliš.

Lajkuj Brainee.sk na

Tridsaťsedem ročná Meirivone Rocha Moraes upadla do hlbokých depresií z dôvodu, že si nevedela nájsť partnera. Matka jej v rámci svojpomocnej terapie teda ušila partnera z handier, a to v životnej veľkosti, píše sa na denníku iDnes.cz„Hneď som si ho zamilovala. Je to môj kamoš, upokojuje ma byť s ním,“ priznala Moraes.

image

Ich svadbu sledoval celý svet.

Youtube/cobrapost/

Pre všetkých bolo šokujúce, keď im raz dcéra oznámila, že sa do panáka zamilovala a chce s ním svadbu. 

Napokon k nej aj došlo. Rodina jej usporiadala veľkú hostinu s 250 hosťami. „Cítim sa po jeho boku úžasne. Volám ho Marcelo a je to ten najlepší manžel na svete. Neháda sa so mnou, neodporuje mi, len je trocha lenivejší,“ chválila Moraes svojho ženícha. Brazílčanka dokonca priznala, že celú vec berie ako srandu, aj keď... terapeutické účinky tohto spolužitia sú u nej nepopierateľné a nechce sa ho vzdať.

image

Chvíľa, keď matka drží svoje vytúžené dieťa, je pre ňu veľmi silná.

Youtube/cobrapost/

No táto žena by rada mala aj deti. Ochotná mamka, ktorá je svojmu dieťaťu vždy po ruke, pohotovo reagovala a ušila dcére handrové bábätko. Moraes dúfa, že sa jej v budúcnosti podarí nájsť aj skutočného ženícha z mäsa a kostí - rada by s ním založila rodinu. Nateraz je však spokojná aj s handrovým manželom a navyše je plne zaneprázdnená výchovou ich textilného dieťaťa. 

„Veľa ľudí ma nazýva bláznom. Slovne ma napadajú alebo sa odo mňa dištancujú. Chápem ich, ale zároveň nejakého handrového kamoša odporúčam každému, kto se cíti osamelý,“ dodala žena pre The Mirror.

Manželská kríza

Ani medové týždne však netrvajú večne a aj toto manželstvo postihlo nešťastie v podobe nezhôd. „O nevere mi povedala kamarátka. Povedala mi, že ich oboch videla ako idú do motelu... Marcelo tam bol s cudzou ženou, zatiaľ čo ja som sa celé tri dni starala o našeho syna Marcelinha, ktorý ležal s virózou v nemocnici,“ vyžalovala sa z bolesti Moraes denníku Daily Mail. O tom, ako lekári postupovali pri liečbe virózy, ktorou trpela pozošívaná bavlnená textília sme však už nenašli zmienku. 

image

Na snímke je celá rodinka pokope.

Youtube/cobrapost/

„Spočiatku som tomu ani nechcela veriť, ale potom som začala Marcelovi prehľadávať mobilný telefón. Videla som tam správy. Presvedčili ma, že mi bol môj manžel neverný. Marcelo ale všetko poprel, tvrdil, že ma stále miluje, plakal a prosil ma o odpustenie. Tá hádka bola ale naozaj veľmi škaredá a rozplakala aj nášho synčeka. Chcela som len vedieť, kto je tá žena...,“ uvádza sa na webe Ladbible. Handrový panák pravdepodobne nemyslel na to, že je v jeho prípade výhodnejšie svoj mobil zabezpečiť funkciou rozpoznávania tváre. 

Ďalej v článku sa dá dočítať, že Moares handrového panáka vyhodila z domu, ale nakoniec podľahla výčitke, že by sa o dieťa mali starať dvaja rodičia. Nakoniec mu teda odpustila, ale aj tak nedokáže z hlavy vypustiť obavu, ktorá narúša dôveru vo vlastného muža. Vyzerá to tak, že ich manželstvo bude touto neverou navždy poškvrnené. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 14:54