Istagram/pairadize
StoryEditor

Každé telo je telo do bikín. Dvojičky prekonali anorexiu, Instagramom si zarábajú na štúdium

red22.08.2021., 14:00h
Dvojičky brunetka Stephanie a blondínka Julia Baessler začali s Instagramom, aby si mohli dovoliť financovanie štúdia práva vo Viedni. Dnes majú vlastnú značku plaviek, pomocou ktorej ukazujú, že každé telo je telo do bikín.
Lajkuj Brainee.sk na

Influencerky Stephanie a Julia z Rakúska na sociálnej sieti nevystavujú na obdiv iba svoje dokonalé telá v bikinách či priliehavých šatách, ale s fanúšikmi zdieľajú tipy na zdravý životný štýl, keďže sú obe zbláznené do fitness a zdravého stravovanie. Okrem toho mladé ženy rady cestujú a tak na ich profiloch nájdeš aj množstvo exotiky a zaujímavých miest.

Sestry majú k sebe naozaj blízko. Od malička sú nerozlučné. „Sme vždy v dvojici,“ píšu na svojom blogu.
Identické dvojičky žijú v Dolnom rakúsku a študujú právo.

Prekonali anorexiu

Paradoxne, v minulosti sa nepovažovali za atraktívne. K cvičeniu sa dostali v čase, kedy mali poruchu prijímania potravy a neboli na tom najlepšie psychicky ani fyzicky. „Boli sme veľmi vychudnuté a naše telá boli našimi nepriateľmi. Trápili sme ich príliš dlho, kým sme si uvedomili, že to nemôže takto pokračovať.“

Dievčatá spravili zásadné rozhodnutie. „Chceli sme získať väčšiu kondíciu, vybudovať svaly a byť opäť spokojné samy so sebou. Nebolo to nič jednoduché, ale zvládli sme to - cvičením a iným pohľadom na náš jedálniček sme sa fyzicky aj psychicky vypracovali na dve silné, sebavedomé ženy, ktoré sú teraz so sebou úplne spokojné."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JULIA BAESSLER (@juliabaessler)

Vzor pre ostatné ženy

Nerozlučná dvojica tvrdí, že si dobre uvedomuje, že sú vzorom pre mnoho ďalších mladých žien. Sú pyšné vždy, keď sa im podarí inšpirovať aj ostatné ženy či už k lepším výkonom v ich štúdiu alebo v motivácii pre zdravší životný štýl. Julia, ktorá je o 10 minút staršia, má na svojom konte 194 tisíc sledujúcich, jej mladšia sestra sa môže chváliť 181 tisíckami fanúšikov.

Svoju popularitu využili na biznis, no zároveň aj dobrú vec. Vytvorili značku plaviek Paradize. Keďže veľa cestujú a zároveň pre svoje fotky potrebujú pestré plavky, aby ušetrili v kufri miesto, prišli s myšlienkou obojstranných plaviek. To znamená, že na každej strane je iný vzor. Ich plavky sú z recyklovateľných materiálov. Okrem toho presadzujú myšlienky body positivity a ich hlavným mottom je „Každé telo je telo do bikín!" Ich plavky predvádzajú rôznorodé, no nádherné ženy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PAIRADIZE (@pairadize)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:43